Ραντούλοβιτς στο enwsi.gr: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό»

Ραντούλοβιτς στο enwsi.gr: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο εβδομάδες έχει μπροστά της η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ για να δουλέψει και να προετοιμαστεί κατάλληλα εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Η χρονιά ξεκινάει με ντέρμπι για την “Ένωση” που υποδέχεται στις 20 Ιανουαρίου τον Διομήδη στο ΟΑΚA σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτήρα τελικού.

ΑΕΚ και Διομήδης μοιράζονται την τρίτη θέση της βαθμολογίας και με νίκη το “κιτρινόμαυρο” τμήμα θα μπει δυναμικά στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Παρά τις απουσίες που υπάρχουν η ομάδα έχει ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία υπό τις οδηγίες του βοηθού του Νίκου Γραμματικού, Ανδρέα Τρουπή. Από την άδεια των εορτών επέστρεψαν και οι ξένοι με τον τερματοφύλακα, Ραντούλε Ραντούλοβιτς να δηλώνει στο enwsi.gr πως η ομάδα θα είναι έτοιμη για το πρώτο ματς της χρονιάς με τον Διομήδη: “Έχουμε λίγο χρόνο ακόμα μπροστά μας αλλά θα κάνουμε το καλύτερο μας για να είμαστε έτοιμοι όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά και ένα πρόγραμμα δυνατό. Πλέον κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό στον δεύτερο γύρο αλλά και στα πλέι οφ. Το κάθε ματς είναι τελικός και έχουμε μπροστά μας τρεις κρίσιμες αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο όνομα στο χάντμπολ και πρέπει να πρωταγωνιστεί”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X