Ρώτησε για Λάσο η ΑΕΚ

Ρώτησε για Λάσο η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ δεν σταματάνε την μεταγραφική ενίσχυση και τώρα βρίσκονται σε αναζήτηση εξτρέμ με τον Μπόρχα Λάσο της Σεβίλλης να είναι το νέο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια.

Μασούντ και Μοράν είναι τα δύο νέα αποκτήματα της ΑΕΚ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με την Ένωση πλέον να βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ. Ένα από τα ονόματα που βγήκαν στην επιφάνεια είναι αυτό του Μπόρχα Λάσο της Σεβίλλης. Όπως αναφέρει η Live Sport την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος γνωρίζει καλά τον σύλλογο.

Πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση, αφού αρκετές ομάδες της La Liga έχουν δείξει ενδιαφέρον, με τον ίδιο να γλυκοκοιτάζει την Οσασούνα που έχει προπονητή τον Ντιέγκο Μαρτίνες, τον πρώην προπονητή του στις Ακαδημίες της Σεβίλλης.

Ο Λάσο είναι 24 ετών και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού εξτρέμ. Προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας και την φετινή σεζόν έχει μόλις τρεις συμμετοχές, τις δυο από αυτές στο Κύπελλο Ισπανίας και ακόμη μια στο πρωτάθλημα με συνολικά 235 λεπτά παρουσίας. Ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει έστω δανεικός από την στιγμή που δεν υπολογίζεται με το συμβόλαιό του να λήγει το 2019.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X