Βαλβέρδε: Ο Μοράν είναι ένας πρωταθλητής!

Το who is who του Μοράν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα περιστατικό από την θητεία του Ερικ Μοράν στην Μπιλμπάο λέει πάρα πολλά για τον χαρακτήρα του μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ. Ο Βάσκος αμυντικός μέσος έγινε ο άνθρωπος της ημέρας στον αγώνα Ατλέτικ Μπιλμπάο – Βαγιαδολίδ όταν πήγε στο γήπεδο, έκατσε στον πάγκο και τελικά αγωνίστηκε ως αλλαγή μόλις δύο ώρες μετά την κηδεία του πατέρα του, του οποίου το πρόσωπο έχει κάνει τατουάζ στο αριστερό του χέρι.! Ο Ερνέστο Βαλβέρδε που ήταν τότε ο προπονητής της Ατλέτικ μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην συνέντευξη τύπου για την γενναία πράξη του παίκτη που ήταν τότε σε ηλικία μόλις 22 ετών.

Αναλυτικά ο Βαλβέρδε είπε:  «O Έρικ έδειξε πολλά σήμερα και ήθελε να είναι εδώ», είπε ο Βαλβέρδε στους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου. «Μετά το ματς, είπα στα αποδυτηρια πως ο Μοράν είναι ένας πρωταθλητής και όλοι μας θα πρέπει να τον ευχαριστήσουμε πολύ. Τον χρειαζόμασταν και πάντα ήταν διαθέσιμος παρά την περίπλοκη κατάσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X