Κορυφαίος δεξιός μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος ο Μπακάκης!

Μούλτι… Μπακ για όλες τις δουλειές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μπακάκης κάνει τα πάντα και συμφέρει και οι αναγνώστες τον ξεχώρισαν στη μεγάλη ψηφοφορία που διεξάγεται.

Έτσι λοιπόν τις επόμενες μέρες μέχρι το τέλος της χρονιάς, οι αναγνώστες του sportfm.gr θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την απόδοση τους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Για ένα ολόκληρο 24ωρο διήρκεσε η ψηφοφορία για το κορυφαίο δεξί μπακ του πρώτου μισού και για ακόμα μια φορά η συμμετοχή ήταν τεράστια με περισσότερους από 16.000 αναγνώστες να παίρνουν μέρος σε αυτήν.

Πρώτος και μάλιστα με διαφορά αναδείχθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που αγωνίζεται όπου του ζητηθεί και έχει κληθεί να καλύψει όλα τα κενά της άμυνας της «Ένωσης», ξεχωρίζει φέτος, σε μια από τις πιο ώριμες χρονιές του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

 Πρέπει να επισημάνουμε, ότι συμπεριλήφθηκε στην κατηγορία «δεξί μπακ» από τη συντακτική ομάδα του sportfm γιατί αυτή είναι η φυσική του θέση και κατ’ ανάγκη βρίσκεται να καλύπτει όλες τις ανάγκες στην άμυνα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Μπακάκης, ήταν πρώτος στην ψηφοφορία, συγκεντρώνοντας ποσοστό 44%, αφήνοντας δεύτερο τον Λέο Μάτος του ΠΑΟΚ, που συγκέντρωσε το 24% των ψήφων.

Στην τρίτη θέση των επιλογών σας βρέθηκε ο Ομάρ με 17%.

πηγή sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X