Η ΑΕΚ… ψήθηκε και… έψησε τον Μασούντ –Στην άκρη η Οσασούνα

Η ΑΕΚ… ψήθηκε και… έψησε τον Μασούντ –Στην άκρη η Οσασούνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην πρώτη της μεταγραφή για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Σοτζέι Μασούντ βρίσκεται στην Ελλάδα, αναμένεται άμεσα η λύση του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο και μετά πάει… απευθείας στην «αγκαλιά» της ΑΕΚ.

Μια μεταγραφή που… προέκυψε όταν ο Πανιώνιος αποφάσισε να «τελειώσει» τον 34χρονο Ιρανό και η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την συγκυρία για να καλύψει μέχρι τον Μάιο το κενό του Πέτρου Μάνταλου.

Ο Μασούντ μετά τις προπονήσεις στα Κανάρια Νησιά με την Λας Πάλμας και κάποιες συζητήσεις με την Οσασούνα (ομάδα της Σεγκούντα Ντιβισιόν), αποφάσισε ότι θέλει ρόλο σε ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Και η ΑΕΚ που είναι διεκδικήτρια και των δύο τίτλων στην Ελλάδα και στους «32» του Europa League, του προσφέρει τον… πρωταθλητισμό που τόσο του έλειψε.

Η πρόταση της ΑΕΚ είναι συγκεκριμένη, με όρους και χρονικό ορίζοντα το καλοκαίρι για να ξαναδούν τότε την συνεργασία τους και αν θα συνεχιστεί μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ο Μασούντ βλέπει ως ευκαιρία την ΑΕΚ να ξαναμπεί στο… μάτι της Εθνικής Ιράν και να προλάβει το τρένο για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Μια διοργάνωση… παράσημο για κάθε παίκτη.

Για αυτό και ο Μασούντ… ψήθηκε με την ΑΕΚ, η οποία… ψήθηκε για αυτά που μπορεί να κερδίσει από τον Ιρανό μέσο μέχρι τον Μάιο. Αυτά που έχει δει ο Μανόλο Χιμένεθ και έχει εκτιμήσει ότι μπορεί να τα δώσει και στην ομάδα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X