Εκτός αποστολής (ξανά) ο Ανέστης!

Εικόνες από την αναχώρηση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Ανέστης για δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος είναι εκτός αποστολής με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην τον παίρνει μαζί του στην αποστολή για την Λιβαδειά.

Οπως στο ματς με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ που τον άφησε εκτός αποστολής (το ίδιο έπραξε και στον αγώνα Κυπέλλου στην Καλλιθέα) ο Ισπανός τεχνικός για δεύτερο σερί ματς αποφάσισε να μην πάρει μαζί του τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας στον αυριανό δύσκολο αγώνα με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία.

Και πλέον δημιουργούνται ερωτηματικά για την απόφαση του Χιμένεθ και αν έχει να κάνει με το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ελληνα γκολκίπερ.

Πάντως, ο Χιμένεθ είχε πράξει το ίδιο και πέρυσι με τον Ρόναλντ Βάργκας όταν υπήρχε αντίστοιχο ζήτημα με το συμβόλαιο του.

Μάλιστα δεν αποκλείεται πλέον οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες και να τεθεί ζήτημα αποχώρησης του Ανέστη ακόμα και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πριν δηλαδή την λήξη του συμβολαίου του προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ούρος Τσόσιτς και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης, Γιούσης, Λιβάια, Μπακασέτας, Αραούχο, Γιακουμάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X