Λιβάγια: «Και άλλα γκολ να βάλω, όπως αυτό στην Λεωφόρο»

Λιβάγια: «Και άλλα γκολ να βάλω, όπως αυτό στην Λεωφόρο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένος να συνεχίσει τις εμφανίσεις που τον έχουν καταστήσει πολυτιμότερο παίκτη της ΑΕΚ ως τώρα εμφανίστηκε ο Μάρκο Λιβάγια.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του MVP για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (εξαιτίας της εμφάνισής του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό), ο Κροάτης εξέφρασε την ελπίδα να πετύχει κι άλλα καθοριστικά γκολ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ψηφίστηκα ως ο πολυτιμότερος για δεύτερη συνεχή αγωνιστική και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που με ψήφισαν γι’ αυτό το βραβείο. Ελπίζω να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ, όπως αυτό που πέτυχα με τον Παναθηναϊκό», ανέφερε αρχικά.

Και κατέληξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος αφού σκόραρα και στα δύο ντέρμπι, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα δεν ηττήθηκε. Αν εγώ σκοράρω στο τελευταίο λεπτό ή αν σκοράρει κάποιος συμπαίκτης μου δεν είναι σημαντικό. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δεν ηττήθηκε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X