Γιακουμάκης: «Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ, είδωλό μου ο Ντρογκμπά!»

Γιακουμάκης: «Θέλω να μείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ, είδωλό μου ο Ντρογκμπά!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την επιθυμία του να μείνει πολλά χρόνια στην ΑΕΚ και να πανηγυρίσει τίτλους με τη φανέλα της, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γιακουμάκης σε συνέντευξή του στη NOVA.

Παράλληλα, ο επιθετικός της Ένωσης μίλησε και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, λέγοντας πως όποια ομάδα έχει διάρκεια θα το πάρει και όχι αυτή που κερδίζει τα ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε και στο ερχόμενο ματς με την πρώην ομάδα του, τον Πλατανιά.

Τέλος, τόνισε ότι ο Ντρογκμπά είναι το είδωλό του και θα ήθελε να του μοιάσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γιακουμάκης στην NOVA:

Για τον Πλατάνια: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Πέρασα 5 χρόνια στον Πλατανιά , αλλά στόχος είναι η νίκη, αν είμαστε σοβαροί θα πάρουμε τους βαθμούς».

Για τα πολλά ματς: «Σίγουρα σαν σκέψεις πρέπει να προετοιμαζόμαστε για να παίζουμε κάθε τρεις μέρες, για αυτό υπάρχει το μεγάλο ράστερ και οι αλλαγές για να δίνουν λύσεις».

Για την ευκαιρία που περιμένει: «Δουλεύω καθημερινά. ο τραυματισμός δεν υπάρχει πλέον είμαι έτοιμος και περιμένω μια ευκαιρία».

Για το αν είναι ψυχολογικό το πώς μπαίνει η ομάδα στα ματς: «Δεν μπαίνουμε αρκετά συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, πρέπει να το δουλέψει ο κάθε παίκτης ξεχωριστά, δεν είναι κάτι που λύνεται ομαδικά».

Για το ποιος επιθετικός ταιριάζει στην ΑΕΚ: «Δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ, ο κόουτς θα το κρίνει, είμαστε πολύ καλοί, επιθετικοί, αλλά ο προπονητής θα επιλέξει».

Για το αν θα πανηγυρίσει αν σκοράρει: «Θέλω να βάλω γκολ, αλλά δεν θα πανηγυρίσω, σέβομαι τα χρόνια που πέρασα και τους ανθρώπους που είναι εκεί».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ σε τρεις διοργανώσεις: «Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό είμαστε μεγάλη ομάδα, στα χρόνια που θα έρθουν θα θέλουμε να πάμε όλο και πιο μακριά, οπότε είναι κάτι που θα πρέπει να συνηθίσουμε».

Για την κακή πορεία του Πλατανιά: «Δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο για να μην παρεξηγηθώ, αλλά έγιναν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και χρειάζεται χρόνο για να δέσει, πλέον κινδυνεύει με τον υποβιβασμό, αλλά ελπίζω να μην γίνει».

Για το αν περιμένουν ένα εύκολο βράδυ: «Το εύκολο είναι το χειρότερο μας, αλλά αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα κερδίσουμε . Όσες ομάδες έρχονται στο ΟΑΚΑ θέλουν να πάρουν κάτι, εμείς θα κρίνουμε το ματς, με την απόδοση μας».

Για το ότι η ΑΕΚ μετά από ευρωπαϊκό ματς δεν έχει καλές εμφανίσεις: «Δεν είναι μόνο της ΑΕΚ, πολλές μεγάλες ομάδες όταν έρχονται από ευρωπαϊκό ματς και παίζουν κάποιο πιο βατό, δεν έχουν καλή παρουσία».

Για το πώς αισθάνθηκε στο ματς με την Ριέκα: «Όταν κάνεις την ανατροπή αισθάνεσαι υπερήφανος, αλλά θέλαμε το τρίτο γκολ, δεν τα καταφέραμε, πρέπει να πάμε στην Αούστρια να κερδίσουμε και να πάρουμε αυτό που αξίζουμε».

Για το καλό πρόσωπο εκτός έδρας: «Σίγουρα δείχνουμε καλό πρόσωπο εκτός έδρας, θα είναι ντέρμπι στη Αυστρία, και με ισοπαλία περνάμε πάμε για τι νίκη γιατί αν πάμε για την ισοπαλία μπορεί να χάσουμε».

Για το αν έχει αδικήσει τον εαυτό της η ΑΕΚ: «Έχουμε δείξει ότι είμαστε μεγάλη ομάδα στα παιχνίδια με την ΜΊλαν, αδικήσαμε τον εαυτό μας με την Αούστρια και αν χθες ξεκινούσαμε καλύτερα θα παίρναμε κάτι παραπάνω».

Για το αν δίνουν πρωτάθλημα τα ματς με τις μικρές ομάδες: «Τα ντέρμπι είναι μετρημένα, όλο το πρωτάθλημα είναι με τις μικρές ομάδες, το πρωτάθλημα στο δίνει η διάρκεια και όχι τα ντέρμπι, είναι ωραίο να κερδίζεις τα ντέρμπι γιατί παίρνεις ψυχολογία».

Για το πρωτάθλημα: «Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα, ελπίζω να πάρουμε μια καλή διαφορά σε λίγο καιρό».

Για τα φαβορί μαζί με την ΑΕΚ: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ε καλή κατάσταση, ούτε ο Ολυμπιακός κάνει καλή χρονιά, ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην Βαθμολογία, πιστεύω σε εμάς και νομίζω ότι εμείς θα πανηγυρίσουμε στο τέλος».

Για το ποιον επιθετικό θαυμάζει: «Δεν θέλω να πω για κάποιον παλιό παίκτη της ΑΕΚ για να μην παρεξηγηθώ, από τους ξένους θαυμάζω τον Ντρογκμπά και θα ήθελα να του μοιάσω».

Για τον τραυματισμό του: «Ψυχολογικά με επηρέασε όταν το έπαθα, μετά το ξεπέρασα, συγκεντρώθηκα μετά στην επιστροφή μου, περιμένω τον προπονητή να μου δώσει ευκαιρία».

Για το αν θέλει να γίνει αρχηγός και να μείνει πολλά χρόνια στην ΑΕΚ: «Αρχηγός δεν λέει πολλά, αυτή τη στιγμή αρχηγός είναι ο Πέτρος και δεν θα ήθελα να πω κάτι. Στόχος είναι να μείνω στην ομάδα, να πετύχω πολλά γκολ, να πάρω τίτλους, ηγέτες μπορούν να είναι πάνω από ένας παίκτης, θέλω να μείνω πολλά χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X