Αραούχο: «Να παίξουμε στην Βιέννη όπως στο δεύτερο ημίχρονο»

Αραούχο: «Να παίξουμε στην Βιέννη όπως στο δεύτερο ημίχρονο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο σημείωσε το πρώτο ευρωπαϊκό τέρμα του με τη φανέλα της ΑΕΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ριέκα (2-2), ενώ του ακυρώθηκε και γκολ.

Η δήλωση του 25χρονου Αργεντινού επιθετικού στην κάμερα του Cosmote Sport TV: «Στη φάση του ακυρωθέντος γκολ μου, κάνω την κεφαλιά, ο αντίπαλος έρχεται προς εμένα και εγώ απλώς στηρίζομαι. Όταν δεχθήκαμε στο 8′ το πρώτο γκολ ο κόσμος μας γύρισε ανάποδα, τα χάσαμε, αλλά κάναμε τεράστια προσπάθεια για να το γυρίσουμε.

Συμβαίνει δυστυχώς αυτό, δεχόμαστε γκολ και μετά χρειάζεται επιπλέον προσπάθεια από εμάς για να αλλάξει η κατάσταση, αλλά τουλάχιστον φεύγουμε με τον έναν βαθμό. Οι αντίπαλοι μας έχουν μελετήσει, ξέρουν πως παίζουμε, πως κάνουμε επίθεση, από την στιγμή που γυρνάμε τα παιχνίδια είναι το ίδιο αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί μένουμε πίσω στο σκορ.

Αν παίξουμε στην Βιέννη όπως στο δεύτερο ημίχρονο απόψε, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα αλλά θα έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο με την Ριέκα, θα τα πάμε πολύ καλά. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να ευχαριστήσουμε την άμυνά μας για την προσπάθειά της, γιατί χάρη σε αυτήν ο αντίπαλος δεν έκανε φάση στο δεύτερο ημίχρονο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X