Νίκη και... πετάει στους «32» η ΑΕΚ! (22:05, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Σταθμός για το πρωτάθλημα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δίνει σήμερα το πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό της ματς μέχρι το επόμενο, αντιμετωπίζοντας στο ΟΑΚΑ τη Ριέκα. Με στόχο μόνο τη νίκη, που θα την φέρει σε συνδυασμό με το άλλο ματς του ομίλου, από σήμερα στους «32» του θεσμού.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις πως προκρίνει αυτό το 3-5-2 που εφαρμόζει τελευταία και για το εν λόγω παιχνίδι, αφήνοντας για το… τέλος, μονάχα την απόφαση που αφορά στο κέντρο της άμυνας. Αν δηλαδή θα βρεθεί στο πλευρό των Βράνιες και Τσόσιτς ο Μπακάκης ή ο Τσιγκρίνσκι. Στο πρώτο σενάριο, θα δούμε δεξιά τον Γκάλο να καλύπτει όλη την πλευρά, αλλιώς ο «Μπάκα» θα επιστρέψει στη φυσική του θέση. Από εκεί και πέρα, στον άξονα θα είναι οι Σιμόες, Γαλανόπουλος, μπροστά τους ο Χριστοδουλόπουλος, αριστερά ο Λόπες και στην επίθεση οι Λιβάγια, Αραούχο.

Το ματς με τη Ριέκα ξεκινά στις 22.05 και για την εξέλιξή του θα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του enwsi.gr, που θα καλύψει το ματς με γραπτό live και ζωντανό σχολιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X