Ενωσίτικη λατρεία για τον αρχηγό

Ενωσίτικη λατρεία για τον αρχηγό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρωτοφανή αισθήματα, που προκαλεί μόνο η οικογένεια της ΑΕΚ, «ξύπνησε» ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου. Οι περισσότεροι Ενωσίτες ένιωσαν σα να χτύπησε ένας δικός τους άνθρωπος και βρίσκονται σε μεγάλη στεναχώρια από το βράδυ του Σαββάτου. Και αυτό εκφράζεται με χιλιάδες μηνύματα προς την ΠΑΕ, που ζητούν να μεταφερθεί στον λαβωμένο αρχηγό η αγάπη και η σκέψη για γρήγορη επιστροφή όλων των Ενωσιτών.

Πολλοί είναι εκείνοι που ρωτούν στην ΠΑΕ πως μπορούν να στείλουν στον Μάνταλο κάποιο δώρο. Μια εικόνα της Παναγίας, ένα φυλαχτό, κάτι για να τον κάνουν να αισθανθεί καλύτερα. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως υπάρχουν εκδρομείς από την περιφέρεια, που δεν είχαν αποφασίσει αν θα έρθουν για το ματς με τη Μίλαν, αλλά το αποφάσισαν τώρα.

«Θέλουμε να έρθουμε στο ΟΑΚΑ για να φωνάξουμε για την ΑΕΚ και να ευχηθούμε περαστικά στον αρχηγό», είναι το μήνυμα που φτάνει συνεχώς στην ΠΑΕ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως τόσο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, όσο και στα εκδοτήρια, υπάρχουν πολλοί που σπεύδουν να πάρουν και άλλα εισιτήρια για να βρεθούν εκεί, να είναι δίπλα στην ΑΕΚ και τον αρχηγό της.

Δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και χθες, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το γήπεδο, βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν ο Μάνταλος. “Το μυαλό μας μπορεί να είναι στη σημερινή εκδήλωση, αλλά η ψυχή μας είναι με τον αρχηγό”, ήταν εκείνο που έλεγαν συνεχώς στις κουβέντες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X