Το κόμπλεξ δεν γιατρεύεται με τίποτα!

Το κόμπλεξ δεν γιατρεύεται με τίποτα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χθες κέρδισε… μόνο με 1-0 έναν ανύπαρκτο Πανιώνιο, έχοντας την απόλυτη υπεροχή στο ματς και χάνοντας ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Ωστόσο, το κόμπλεξ που χαρακτηρίζει την ομάδα της Νέας Σμύρνης για την ΑΕΚ, είναι αγιάτρευτο. Πέρα από τις αισχρές ύβρεις προς τον Μάνταλο από τα… επίσημα, όταν ο παίκτης της ΑΕΚ αποχωρούσε τραυματίας και υποβασταζόμενος, υπήρξαν κι άλλα γεγονότα. Με σημαντικότερες, τις ατάκες του Νίκου Ζαμάνη προς τον Βασίλη Δημητριάδη, όταν το στέλεχος της ΑΕΚ δεν άντεξε άλλο να ακούει την… κλάψα του παράγοντα του Πανιωνίου, για την διαιτησία.

Ο Ζαμάνης φέρεται σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν στο γήπεδο να έβρισε τον Δημητριάδη, αναίτια. Βγάζοντας όλο το… κόμπλεξ που κουβαλά η συγκεκριμένη ομάδα απέναντι στην ΑΕΚ. Μιας και φαίνεται πως η ήττα, πόνεσε πολύ. Αφού δεν ήρθε ούτε από τον ΟΣΦΠ, αλλά ούτε από τον ΠΑΟΚ, που αποτελούν τους “αιμοδότες” της ομάδας της Νέας Σμύρνης, παραχωρώντας σταθερά, δανεικούς παίκτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X