Από ένα ανούσιο ματς, η ΑΕΚ πήρε το… μάξιμουμ

Από ένα ανούσιο ματς, η ΑΕΚ πήρε το… μάξιμουμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν αγωνιστική υποχρέωση και έπρεπε να «βγει». Η ΑΕΚ έπαιξε χθες στη Λάρισα με τον τοπικό Απόλλωνα με στόχο να κερδίσει εύκολα, να δώσει ανάσες, να κάνει ροτέισον στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ και να πάρει… ψυχολογία η ομάδα μετά την ήττα-μαχαιριά από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ τελικά τα… κατάφεραν όλα αυτά στο μάξιμουμ και «κέρδισαν» από ένα ανούσιο ματς πολλαπλά οφέλη.

Διότι μπορεί ο αντίπαλος να μην ήταν… καλύτερος από μια δυνατή προπόνηση στα Σπάτα, αλλά η Ενωση πήρε… πολλά στο Αλκαζάρ.

Κέρδισε με ένα ευρύ σκορ που δίνει ψυχολογία, παίκτες της που το είχαν μεγάλη ανάγκη πήραν ψυχολογία (Αραούχο, Μπακασέτας, Γιακουμάκης, Τρίστασον) ενόψει της συνέχειας. Διότι η ΑΕΚ πρέπει να… απλώσει το ρόστερ της για να καλύψει τις ανάγκες της με τόσες υποχρεώσεις, κάτι που αντιλήφθηκαν και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Μάλιστα, συζητούσαν μεταξύ τους μετά το ματς ότι η ΑΕΚ ωφελήθηκε αρκετά από ένα τέτοιο 90λεπτο.

Και βεβαίως τα… οφέλη πρέπει να κεφαλαιοποιηθούν στα δύσκολα και κρίσιμα ματς. Με τον Πανιώνιο την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη, με την Μίλαν στο ΟΑΚΑ και με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Μια τριάδα αγώνων από τα οποία η ΑΕΚ πρέπει να φανεί αντάξια των προσδοκιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X