Μίλαν - ΑΕΚ: ΑΕΚ να 'σαι και μην φοβάσαι! (22.05 LIVE ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ENWSI.GR)

Η ΑΕΚ επέστρεψε, η μεγάλη κυρία της Ευρώπης είναι εδώ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πιο δύσκολο ματς του ομίλου δίνει σήμερα η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει στο Μιλάνο την Μίλαν, με στόχο με καλή εμφάνιση και αν είναι δυνατόν, και αποτέλεσμα. Που θα μπορούσε να έχει πολλαπλά κέρδη για την ΑΕΚ, εφόσον παραταχθεί με ψυχή και θάρρος, χωρίς να δείξει φόβο απέναντι σε μια τεράστια ομάδα.

Τα προβλήματα πάντως για την ΑΕΚ δεν είναι και λίγα για το συγκεκριμένο ματς, αφού οι Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς και Λαμπρόπουλος βρίσκονται στην Αθήνα, με την άμυνα να αποτελεί μεγάλο «πονοκέφαλο» για τον Μανόλο Χιμένεθ. Που σκέφτεται λύσεις ανάγκης, για να καλύψει τα κενά. Όπως η επιλογή των Γιόχανσον και Μπακάκη, δίπλα στον Βράνιες, σε σχήμα με τρεις στο κέντρο της άμυνας, κάτι για το οποίο ήδη διαβάσατε από το enwsi.gr

Σε αυτή την περίπτωση, οι Γκάλο, Λόπες θα είναι τα ακραία μπακ, στον άξονα θα βρίσκονται οι Σιμόες, Γαλανόπουλος και Μάνταλος και στην επίθεση δύο εκ των Λιβάγια, Αραούχο, Κλωναρίδη και Χριστοδουλόπουλου. Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλειστεί και η περίπτωση να δούμε την ΑΕΚ ξανά με το 4-2-3-1 που εφαρμόζει τελευταία ο Χιμένεθ, αφού φαίνεται πως ο Ισπανός τεχνικός ζυγίζει ακόμα στο μυαλό του τα δεδομένα του ματς.

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μίλαν στο «Σαν Σίρο» ξεκινά στις 22.05 και για την εξέλιξή του θα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του enwsi.gr, που θα καλύψει τον αγώνα με γραπτό Live και ζωντανό σχολιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X