Πολύ βαριά «καμπάνα» στην ΑΕΚ -Δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο!

Δεν γέμισε, αλλά «καίει» το ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμη μια φορά η ΑΕΚ κάνει την… αρχή στις σκληρές τιμωρίες των νέων κανονισμών!

Τιμωρία για την ΑΕΚ μετά την ρίψη καπνογόνων στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή. Επειτα από τα ματς με Παναιτωλικό-Λάρισα-Λαμία στο ξεκίνημα της σεζόν χωρίς κόσμο (από τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου στον Βόλο), η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε εκ νέου σήμερα με ακόμη δύο αγωνιστικές στην έδρα της χωρίς κόσμο!

H τιμωρία είναι βάση του νέου πολύ αυστηρίου πειθαρχικού κώδικα και η ΑΕΚ ήταν υπότροπη, αφού μετά τα Ιωάννινα και το Περιστέρι (με Λαμία) για 3η φορά ήταν υπότροπη και τιμωρήθηκε. Ο κανονισμός αναφέρει 1-2 αγωνιστικές τιμωρία, με την ΠΑΕ να κάνει αμέσως έφεση.

Αν ισχύσει η τιμωρία των δύο αγωνιστικών, η ΑΕΚ δεν θα έχει κόσμο στα παιχνίδια της στο ΟΑΚΑ με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Δηλαδή, σε δύο πολύ δύσκολα και κρίσιμα ματς. Ειδικά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ σημαντικό για την κορυφή, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να… αποκτά αβαντάζ σε άδειο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 5ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ AEK: «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην από 24/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2247/17/1915915 από 26/09/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα δύο χιλιάδων ευρώ καθώς και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) αγωνιστικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X