Νέα… στέγη για τον Ανέστη!

Κίελτσε, 13η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιος είπε πως οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί;…Μέγα λάθος. Βλέπετε, υπάρχει μια μεταγραφική περίοδος που παραμένει ανοιχτή και τους 12 μήνες το χρόνο.

Non stop και χωρίς καμία απολύτως διακοπή. Κι αναφερόμαστε στις συμφωνίες που λαμβάνουν χώρα μεταξύ ποδοσφαιριστών και ατζέντηδων, οι οποίες είθισται να μην γίνονται…βούκινο, ή αλλιώς να μην ανακοινώνονται και να μην κυκλοφορούν σε δελτία Τύπου, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις των deals μεταξύ ομάδων και ποδοσφαιριστών.

Μία τέτοια (σιωπηρή) συμφωνία που αφορά την μεταγραφή ενός Έλληνα διεθνούς παίκτη σε καινούργια μανατζερική…στέγη συνέλαβαν οι κεραίες του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» και θα σας την… «σερβίρει» κατ΄αποκλειστικότητα.

Πρωταγωνιστικής ο Γιάννης Ανέστης. Ο διεθνής τερματοφύλακας της ΑΕΚ συνεργάζεται πλέον με καινούργιο μανατζερικό γραφείο, το οποίο έχει την έδρα του όχι στην Ελλάδα, ούτε στο Βέλγιο (όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος) αλλά στην Αγγλία!

Ατζέντης από το Νησί «φλέρταρε» και εν τέλει κατάφερε να αποκτήσει τα (μανατζερικά) δικαιώματα του 26χρονου τερματοφύλακα, έχοντας νωρίτερα συγκινηθεί όχι ασφαλώς μόνο από τα πλούσια σωματικά προσόντα του πορτιέρο της ΑΕΚ, αλλά και από τις εμφανίσεις του με τα γάντια της Ένωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συν βεβαίως την πρόσφατη κλήση του Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική ομάδα, που διαχρονικά μετράει κι αποκτά ξεχωριστό ειδικό βάρος στο CV ενός ποδοσφαιριστή.

Παρεμπιπτόντως, ο νέος ατζέντης του Ανέστη είναι αυτός που θα κληθεί από τον Νίκο Λυμπερόπουλο να συζητήσουν για το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή κι ενώ το τρέχον ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Ως γνωστόν, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα ξεκινήσει σύντομα έναν νέο κύκλο επαφών με τους Έλληνες παίκτες της ΑΕΚ κι οι πρώτοι που θα έχουν τετ α τετ με τον Λυμπερόπουλο θα είναι οι Πέτρος Μάνταλος, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιάννης Ανέστης.

Φυσικά το επερχόμενο τετ α τετ με τον «Λύμπε» ασφαλώς και δεν εμποδίζει τον νέο μάνατζερ του Ανέστη να φέρει επισκέπτες – made in England – σε παιχνίδια της ΑΕΚ, στο πλαίσιο του scouting report για τον πανύψηλο τερματοφύλακα των «κιτρινόμαυρων».

Πηγή: marca-sl.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X