"Τρέλα" των παικτών με τον κόσμο στο Περιστέρι

Τρελά πανηγύρια του Λάζαρου στα κάγκελα με τον κόσμο! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γέμισαν κάθε γωνιά του γηπέδου του Περιστέριου. Και δεν σταμάτησαν ούτε δευτερόλεπτο να προσπαθούν να σπρώξουν την ΑΕΚ στη νίκη. Μάλιστα είναι από τις φορές που το ματς, το πήρε ουσιαστικά ο κόσμος. Αυτό έλεγαν και σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα. Η παρουσία του κόσμου και η ενέργεια που μετέφεραν στην ομάδα, ήταν το βασικό θέμα συζήτησης. Οι “κιτρινόμαυροι” τρελάθηκαν μ’ αυτό που έζησαν στο Περιστέρι. Άλλωστε φάνηκε και από τον τρόπο που πρώτα ο Λάζαρος και μετά όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ, πανηγύρισαν το γκολ. Και ακόμα και σήμερα συζητούσαν στα Σπάτα, για το πάθος του κόσμου την στιγμή των πανηγυρισμών.

“Φανταστείτε τώρα, τι θα γίνει την Κυριακή” έλεγαν όσοι ξέρουν από τον κόσμο της ΑΕΚ. Ενώ οι ξένοι που φέτος έχουν έρθει στην ομάδα, ρωτούσαν να μάθουν πόσο κόσμο θα έχει το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και φυσικά έγινε κουβέντα και γι αυτό. Οι παίκτες της ΑΕΚ περιμένουν και την Κυριακή, ανάλογη ενέργεια από τον κόσμο, μ’ αυτή που πήραν στο Περιστέρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X