Στο μικροσκόπιο οι 14 "κιτρινόμαυροι" του ματς με Λαμία

Στο μικροσκόπιο οι 14 "κιτρινόμαυροι" του ματς με Λαμία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς με την Λαμία

Γιάννης Ανέστης. Πολύ καλό ματς από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο χρειάστηκε να επέμβει. Την πρώτη σε φάουλ του Πίτι που έδιωξε σε κόρνερ και την δεύτερη σε εξ επαφής σουτ του Βασιλαντωνόπουλου, στην κλειστή του γωνία. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν θεατής και περισσότερο χρειάστηκε να μοιράζει παιχνίδι με τα πόδια.

Μιχάλης Μπακάκης: Ελαφρώς κουρασμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και πάλι ουσιαστικός. Αυτή την φορά δεν κατάφερε να πάρει τόσες πολλές πρωτοβουλίες από την πλευρά του, όσες στα προηγούμενα ματς. Πάντως τις περισσότερες μονομαχίες τις κέρδισε. Στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε να μετακομίσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Και το πάλεψε πολύ.

Όγκνιεν Βράνιες: Είχε περισσότερο ρόλο ελεύθερο στην άμυνα της ΑΕΚ. Έπρεπε να κλείνει κενά και να καλύπτει χώρους. Τις περισσότερες φορές το έκανε με επιτυχία. Ωστόσο κάποιες από τις φορές που πήγε σε προσωπικές μονομαχίες, δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός όσο σ’ άλλα παιχνίδια. Ενώ έκανε και κάποιες βιαστικές μεταβιβάσεις με την μπάλα στα πόδια του. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως, ήταν αψεγάδιαστος.

Ούρος Τσόσιτς: Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πήγαινε περισσότερο σε προσωπικές μονομαχίες με αντιπάλους. Όμως ο Σέρβος στόπερ ήταν αποτελεσματικός, παρότι ειδικά ο Βάντεροον, ήταν πολύ πιο γρήγορος. Έπαιρνε σωστές θέσεις και κάλυπτε σωστά τον χώρο. Προσπάθησε να κάνει παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια από τα μετόπισθεν, αλλά με κάποια λάθη. Πάντως σε γενικές γραμμές ήταν θετικός.

Έλντερ Λόπες: Προσπάθησε να πάρει κάποια ανεβάσματα και να βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία. Όμως δεν είχε καλές συνεργασίες κυρίως με τον Κλωναρίδη. Στα αμυντικά του καθήκοντα πάντως, τα πήγε καλά, παρότι και εκεί είχε δουλειά. Τραυματίστηκε και βγήκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Για ένα ακόμα ματς η απόδοση του Σουηδού μέσου, ήταν κάτω του μετρίου. Έδειχνε να είναι πολύ βαρύς και να μην έχει ενέργεια στο παιχνίδι του. Ενώ με την μπάλα στα πόδια του, τις περισσότερες φορές έπαιζε προς τα πίσω και όχι προς τα μπροστά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε πάντως περισσότερο και είχε και ένα καλό σουτ άουτ.

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς: Ο Σουηδός προσπάθησε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, να πάρει πρωτοβουλίες για να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας και στο κτίσιμο επίθεσης. Ήταν κινητικός, ζητούσε την μπάλα στα πόδια του, αλλά οι πρωτοβουλίες που έπαιρνε δεν του έβγαιναν. Δοκίμασε κάποιες κάθετες πάσες, χωρίς επιτυχία. Στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε μέσα σε δυο καλές ευκαιρίες της ΑΕΚ. Ένα σουτ και μια κεφαλιά που πέρασαν και τα δυο άουτ.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Ξανά μέτριο ματς, παρόλο που μπήκε στο ματς φουριόζος και μπήκε σε δυο καλές φάσεις και έγινε επικίνδυνος, όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερο χανόταν. Δεν είχε σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του, ενώ δεν κατάφερε να συνεργαστεί καλά ούτε με τον Μάνταλο, ούτε με τον Λόπες. Δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Και γενικώς στο ματς, δεν του βγήκε τίποτα.

Πέτρος Μάνταλος: Έπαιξε σ’ έναν ρόλο ελεύθερο πίσω από τον φορ. Και ουσιαστικά έκανε κίνηση σ’ όλο το μήκος της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ. Προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο να βρει και να ανοίξει χώρους με συνεργασίες. Δεν του βγήκε όμως. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε περισσότερες προσωπικές ενέργειες με την μπάλα στα πόδια του. Και δημιούργησε κάποια ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, αλλά έκανε και λάθη. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς, βοήθησε και αυτός πολύ.

Τάσος Μπακασέτας: Ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα, παίζοντας στο δεξί άκρο της επίθεσης. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε τόσο μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Παρότι και αυτός είχε καλό στο ξεκίνημα. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε λίγο περισσότερο. Και είχε και ένα καλό σουτ, στο οποίο όμως σταμάτησαν την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα, πόδια αμυντικού.

Σέρχιο Αραούχο: Ήταν το πρώτο του παιχνίδι στη βασική ενδεκάδα. Ήταν φανερό πως ακόμα δεν έχει βρει τον ρυθμό του. Έβγαινε μακριά από τον χώρο δράσης του, προκειμένου να βρει χώρους. Είχε κάποιες καλές προσωπικές ενέργειες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχε περισσότερες δυνάμεις και τις οποίες όμως δεν ολοκλήρωσε. Στο δεύτερο επίσης δεν του βγήκε πολλά πράγματα, αλλά άνοιξε κάποιους χώρους.

Ροντρίγκο Γκάλο: Έκανε πολλή δουλειά από την πλευρά του στο δεύτερο ημίχρονο ο Βραζιλιάνος μπακ. Έκανε ανεβάσματα και έκανε ορισμένα πολύ καλά γεμίσματα στην άμυνα της Λαμίας. Ενώ βοήθησε πολύ ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να αυξήσει την πίεση στην άμυνα της Λαμίας.

Μάρκο Λιβάγια : Σούπερ ξανά. Μπήκε ως αλλαγή και ήταν και πάλι ο καταλύτης για να μπορέσει η ΑΕΚ να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Περιστέρι. Με μια προσωπική ενέργεια πήρε πάνω του δυο αμυντικούς και τους υποχρέωσε να τον σταματήσουν με ανατροπή, στην φάση που η ΑΕΚ κέρδισε το πέναλτι. Επίσης έδωσε και πάλι μια πάσα πάρε – βάλε στον Αϊντάρεβιτς, που αστόχησε με την κεφαλιά. Και ήταν μια μόνιμη απειλή για την άμυνα της Λαμίας.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Καθάρισε πάλι με γκολ για την ΑΕΚ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Αυτή την φορά με εύστοχο κτύπημα πέναλτι, αλλά σε χρονικό σημείο, που η μπάλα έκαιγε. Γενικώς από την ώρα που μπήκε στο ματς, ήταν πολύ κεφάτος, έβαλε ενέργεια και έδωσε πνοή στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X