Xιμένεθ: "Μόνο μία ομάδα προσπαθούσε να δημιουργήσει, εμείς"

Xιμένεθ: "Μόνο μία ομάδα προσπαθούσε να δημιουργήσει, εμείς"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιλώντας αμέσως μετά τη λήξη του ματς στη Nova, o Μανόλο Χιμένεθ τόνισε πως η ΑΕΚ δικαούταν απόλυτα τη νίκη απέναντι στη Λαμία, καθώς ήταν η μοναδική ομάδα, που προσπαθούσε να δημιουργήσει. Ενώ παράλληλα κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει ΟΣΦΠ, τονίζοντας πως πρώτα, υπάρχει το ματς Κυπέλλου.

“Όλα έπαιξαν τον ρόλο τους, κυρίως η κούραση. Είναι δύσκολο να αντιδράσουμε σωστά μετά από μια μεγάλη νίκη, με σωστή . Η αμυντική λειτουργία της Λαμίας είναι πολύ καλή, είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες εναντίον της. Για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη που αξίζαμε, χρειάστηκε να δουλέψουμε πολύ. Υπήρχε μια ομάδα που προσπαθούσε να δημιουργήσει ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ, και μια η οποία έπαιξε πολύ καλά αμυντικά, η Λαμία.

Το σημαντικό είναι όσοι καλούνται να παίξουν να αποδεικνύουν την αξία τους, αν συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, θα έχουμε και πολλά παιχνίδια μέσα στην σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι αυτό με την Λαμία και μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου. Προχωράμε βήμα βήμα, τίποτα παραπάνω.

Αν θέλουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό από τώρα, κάνουμε λάθος, γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι κόντρα στην Λαμία. Το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο και περίπλοκο άθλημα, εμείς δεν είμαστε ομάδα που ισοπεδώνει τους αντιπάλους της. Πρέπει να παίξουμε σοβαρά στον κάθε αγώνα προκειμένου να τους νικήσουμε», δήλωσε ο Ανδαλουσιανός προπονητής της Ένωσης στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη της αποψινής αναμέτρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X