Η αγκαλιά της ζωής μας

Η αγκαλιά της ζωής μας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά πολλούς, όχι άδικα, αποτελεί το κορυφαίο επιθετικό δίδυμο που αντίκρισε το ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό. Θωμάς Μαύρος και Ντούσαν Μπάγεβιτς, έδιναν άλλη διάσταση στην επίθεση της ΑΕΚ. Μια φοβερή και τρομερή δυάδα, που σκορπούσε τρόμο στους αντιπάλους και μοναδικά αισθήματα ενθουσιασμού στους Ενωσίτες. Τότε που έβαζαν το ένα γκολ μετά το άλλο, αλλά και τώρα που χάρισαν σε λίγους τυχερούς, μια μοναδική στιγμή «κιτρινόμαυρης μαγείας».

Η σκηνή εκτυλίχθηκε λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του Θωμά Μαύρου. Ο Θ(ε)ωμάς ως οικοδεσπότης ήταν από νωρίς και περίμενε κάποιους αγαπημένους φίλους στην είσοδο του ΟΑΚΑ. Ο Μαύρος είχε ήδη φτάσει, μιλούσε πάνω στη ράμπα των επισήμων και εκείνη την ώρα πάρκαρε ο Ντούσκο. Αμέσως ο Θωμάς τον πλησίασε, τον περίμενε να βγει και του είπε: «Ευχαριστώ πολύ που δέχθηκες να είσαι στο πάνελ της παρουσίασης».

«Μιλάς σοβαρά; Εγώ σε ευχαριστώ! Είναι δυνατόν να μου ζητούσες κάτι τέτοιο και να μην ήμουν εδώ; Η τιμή, Τόμας (σ.σ. έτσι αποκαλεί πάντα ο Μπάγεβιτς τον Μαύρο) είναι δική μου», ήταν τα λόγια του Μπάγεβιτς. Αμέσως μετά, ο ένας έπεσε στην αγκαλιά του άλλου και προχώρησαν μαζί. Όπως τότε, που το 11 και το 9, έκαναν τους Ενωσίτες να αγαλλιάζουν. Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Μπάγεβιτς είχε μιλήσει για τον Θωμά και στην κάμερα του ΟΤΕ TV, για ειδικά αφιερώματα που ετοιμάζονται για μεγάλους άσους του παρελθόντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X