Ανακοίνωση Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης

Ανακοίνωση Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σ.Φ. ΑΕΚ Ν. Πιερίας -Κατερίνης διοργανώνει εκδρομήγια Μιλανο και Βιέννη με την ΑΕΚ

Η ανακοίνωση αναφέρει: Καλο μηνα να εχουμε. Ενα μηνα που μας βρισκει οπως παντα στον αγωνα πιστοι στην ΑΕΚΑΡΑ μας πιστοι στην ΙΔΕΑ μας.

Ετσι μετα την νεα παραταση στην διαθεση εισητηριων διαρκειας συνεχιζουμε και εμεις την εξυπηρετηση για μελη και φιλους. Ζητησαμε και αλλες καρτες φιλου ΑΕΚ για να διαθεσουμε μιας και οσες ειχαμε παρει και ηταν αρκετες εξαντληθηκαν!!!Η διαθεση τους θα γινεται απο τον Συνδεσμο μεχρι τελος Σεπτεμβριου.Εχουμε πολυ σημαντικους αγωνες σε Ελλαδα και Ευρωπη γι αυτο πρεπει ολοι να φροντισουν να την αποκτησουν.Ονοματεπώνυμο, αριθμο ταυτοτητας και 10Ε τα οποια πανε για την ενισχυση των τμηματων της Ερασιτεχνικης ΑΕΚ. Ειναι απαραιτητη για την αγορα εισητηριων διαρκειας και απλων εισητηριων. Ανακοινωνουμε εκδρομη για τον αγωνα με τον γαυρο με 3 το λιγοτερο πουλμαν.Οι συμμετοχες ηδη ξεκινησαν.ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΒΙΕΝΝΗ!!! ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ για ΜΙΛΑΝΟ-ΚΟΜΟ-ΒΕΡΟΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ απο Τριτη 17 εως Κυριακη 22 Οκτωβριου.Αναλυτικο προγραμμα,συμμετοχες στα τηλ.2351037727 και 6937163105.Ηδη εχουμε τις πρωτες 10 συμμετοχες και αναμενεται πολυ συντομα να συμπληρωσουμε.Απο εβδομαδα θα εχουμε ετοιμο και το προγραμμα για ΒΙΕΝΝΗ και οχι μονο(ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ) 6 με 10 Δεκεμβριου.επειδη υπαρχει μεγαλη ζητηση για τις εκδρομες μας οι ενδιαφερομενοι να φροντισουν εγκαιρα τα σχετικα.Και δεν σταματαμε εκδρομες με ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΜΕ ΜΙΛΑΝ ΜΕ ΠΑΟΚ στο Ο.Α.Κ.Α.ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και για την Βασιλισσα!!!Οοοι θελουν μπορουν να μας ενημερωσουν.Στην ΓΗ δεν παταμε….με την ΑΕΚΑΡΑ μας ψηλα ΠΕΤΑΜΕ!!!Καλως μας ηρθαν τα νεα παιδια στην ομαδα και ευχομαστε να σηκωσουν πολυ ψηλα τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ!!!Μαζι με τα αλλα παιδια να φερουν πολλες επιτυχιες και τιτλους στην ομαδα.ΑΓΑΠΗΣΤΕ την ομαδα περα απο γκρινιες,μικροτητες,μιζερια και ασχημους,αδικους χαρακτηρισμους.Το γηπεδο μας γινεται προχωραει η ομαδα ενισχυθηκε.Αυτο που μενει ειναι να ειμαστε μια γροθια.Ετσι μπορουμε να καταφερουμε τα παντα!!!Κατω απο τον Ολυμπο και λιγο πριν τον Πυργο τον Λευκο ΑΕΚΑΡΑ Σ’ΑΓΑΠΩ!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X