ΑΕΚ σημαίνει επίθεση!

ΤΡΕΛΑ! Με το «11» ξανά στην φανέλα ο Αραούχο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με την προσθήκη του Σέρχιο Αραούχο έβαλε στις τάξεις της ένα «πυρηνικό όπλο», που ήρθε όμως να προστεθεί σε μια ήδη γεμάτη και ποιοτική γραμμή. Καθώς ο «Τσίνο» συναντά στην επίθεση τους Λιβάγια, Γιακουμάκη αλλά και Κλωναρίδη, με τους οποίους συνθέτει μια επίθεση… φωτιά, που παράλληλα δίνει στον Χιμένεθ να πειραματιστεί σε σχήματα και πλάνα.

Πλέον, η ΑΕΚ μπορεί κάλλιστα να εφαρμόσει ένα κλασικό 4-4-2, με Αραούχο-Λιβάγια στην επίθεση, τον Γιακουμάκη δίπλα στον Αργεντινό ή ακόμα και έναν εκ των παραπάνω, με τον Κλωναρίδη λίγο πιο πίσω. Ενώ βέβαια πλέον υπάρχει τρομερό βάθος και στην περίπτωση που ο Χιμένεθ επιλέξει σχήμα με έναν φορ. Καθώς θα είχε τρεις στράικερ συν έναν περιφερειακό, για να διαμορφώσει το κατάλληλο πλάνο και παράλληλα να διαθέτει εναλλακτικές.

Όπως γίνεται σαφές, η επιστροφή του Αραούχο κάνει πράξη ξανά το σύνθημα «ΑΕΚ σημαίνει επίθεση». Με τη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου να προκαλεί… τρόμο και να υπόσχεται γκολ και θέαμα, στον κόσμο. Με μπροστάρη τον «Τσίνο» και άξιους συμπαραστάτες, τους Λιβάγια, Γιακουμάκη και Κλωναρίδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X