Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε στην ΑΕΚ και πλέον ο «Τσίνο» θα φοράει ξανά την «κιτρινόμαυρη» φανέλα με το «11». Ο Αργεντινός στράικερ στην πρώτη περίοδο της παραμονής του στην Ένωση κατάφερε να λατρευτεί και να δεθεί με τον κόσμο και η αγάπη αυτή έγινε γρήγορα αμοιβαία.

Στις 31 Μαϊου ο Αραούχο βάζει το τελευταίο του γκολ (μέχρι τότε) με την ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο και στέλνει την Ένωση στα προκριματικά του Champions League. Ήταν το πιο γλυκό, αλλά ταυτόχρονα το πιο στενάχωρο γκολ που έχει πανηγυρίσει ο λαός της Ένωσης. Η δεδομένη αποχώρηση του «Τσίνο» για την Λας Πάλμας και το μεγάλο ερωτηματικό για το αν θα μπορέσει να επιστρέψει ξανά ήταν η μόνιμη συζήτηση στους φίλους της ΑΕΚ.

Τον Ιούνιο τα νέα από τα Κανάρια Νησιά ήταν άσχημα, καθώς μετά από τις δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας έγινε γνωστό πως ο Αραούχο θα βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία της ισπανικής ομάδας. Τα όνειρα των ΑΕΚτζήδων για την επιστροφή του «Τσίνο» έσβησαν, ωστόσο πάντοτε υπήρχε μία κρυφή ελπίδα. Καθημερινά τα ελληνικά ΜΜΕ και ειδικότερα τα Ενωσίτικα Μέσα φιλοξενούσαν αναφορές για τον Αραούχο, με τις αντιδράσεις του κόσμου να μοιράζονται και να χωρίζονται σε δύο πλευρές. Η μία πίστευε, ονειρευόταν και ήλπιζε και η άλλη φώναζε, έβριζε και έγραφε… «πάμε για άλλα».

Οι εξαγγελίες από τα ισπανικά ΜΜΕ πως η Λας Πάλμας θα κινηθεί για δύο επιθετικούς και πως ο Σέρχιο ήταν εκτός πλάνων επανέφερε ξανά την προσμονή και την ελπίδα του κόσμου για την επιστροφή του αγαπημένου Αργεντινού, αλλά η ξαφνική αποχώρηση του Μπόατενγκ επανέφερε προβληματισμό, εσωστρέφεια, στεναχώρια και η μεγάλη επιστροφή φάνταζε μακριά.

Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Τις επόμενες ημέρες και πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μπριζ, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς τόνιζε πως «το ρόστερ της Ένωσης είναι πλήρες, αλλά με τον Αραούχο θα δούμε τι θα γίνει», επαναφέροντας για κάποιους την ελπίδα. Στην πραγματικότητα… για λίγους.

Το τελευταίο δεκαήμερο κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί ως θρίλερ, με τις μέρες να περνούν και με τον Αραούχο να βρίσκεται κανονικά στις αποστολές της Λας Πάλμας για τα παιχνίδια με την Βαλένθια και Ατλέτικο. Η δεδομένη επιθυμία της ισπανικής ομάδας (σύμφωνα με τους Ισπανούς) για την απόκτηση επιθετικού έδινε ξανά μια τελευταία ελπίδα στον κόσμο, ωστόσο οι μέρες περνούσαν και δεν συνέβαινε τίποτα.

Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ωστόσο, ξαφνικά το αρνητικό κλίμα για την επιστροφή του Αργεντινού παικταρά αντιστράφηκε πλήρως, η πίστη στον κόσμο αναθερμάνθηκε και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ με κύριο εκφραστή τον Δημήτρη Μελισσανίδη κατάφεραν, χωρίς την επιθυμητή συμφωνία (οψιόν), να φέρουν πίσω την μεγάλη καψούρα του κόσμου και η ημερομηνία 31/8/17 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στον κόσμο και στον Σέρχιο για αυτά που εκτυλίχθηκαν στο «Ελ.Βενιζέλος». Ένα τρίμηνο γεμάτο λύπη, στεναχώρια, προσμονή, ελπίδα και χαρά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X