"Εδώ είναι όλοι... τρελοί"! (VIDEO)

Ξανά «κιτρινόμαυρος» ο Αραούχο! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΠΑΕ, το βράδυ, ώστε να ξεκουραστεί, ο Αραούχο έκανε ακόμα μια δήλωση στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν υπομονετικά. Με τον κόσμο έξω από το κτίριο να… παραληρεί (σ. σ. πάνω από 100 άτομα ήταν στα γραφεία της ΑΕΚ στο Μαρούσι), ο Αραούχο κοντοστάθηκε λίγο στην είσοδο και αναφέρθηκε σε αυτό που έβλεπε να συμβαίνει μπροστά του και στους στόχους του.

«Εδώ, όπως λέει και ο πατέρας μου, είναι όλοι… τρελοί! Είναι μοναδικό αυτό που ζω, το χαίρομαι με την ψυχή του και θα δώσω τα πάντα, για να φτάσουμε στους στόχους μας. Πέρυσι βγήκαμε δεύτεροι και πήγαμε τελικό Κυπέλλου. Φέτος θέλουμε και το πρωτάθλημα και το Κύπελλο! Και φυσικά, να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο κόσμος να μείνει δίπλα μας και να μας στηρίξει. Αυτό ζητάμε μόνο από εκείνους. Και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Όλοι μαζί, ως ομάδα. Αυτό μόνο θα μας φέρει εκεί που θέλουμε”, είπε ο Αραούχο.

Ενώ σε ερώτηση για τις φανέλες της ΑΕΚ που φορούν τα πρόσωπα της οικογένειάς του, απάντησε: “Η αλήθεια είναι πως όχι μονο οι φίλοι μου, αλλά και οι αδερφές μου κοιμούνται με τη ροζ εμφάνιση. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να αγοράσω αύριο κι άλλες φανέλες να τους στείλω»», είπε ο Αραούχο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X