Λίτο Χιμένεθ: «Ο πατέρας του Αραούχο με διαβεβαίωσε ότι είτε έτσι, είτε αλλιώς ο Σέρχιο γυρίζει στην ΑΕΚ»

Περιθώρια… τέλος, μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Πλατανιά (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμη μια φορά από την Ισπανία θεωρούν δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα έχει τις επόμενες ώρες ξανά στην… αγκαλιά της τον Σέρχιο Αραούχο.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ της Λας Πάλμας Λίτο Χιμένεθ που γνωρίζει το θέμα άριστα.

Επιβεβαίωσε μάλιστα ότι ο πατέρας του Σέρχιο με τον οποίο συνομίλησε τον διαβεβαίωσε ότι είτε έτσι είτε αλλιώς ο «Τσίνο» θα φύγει και θα έρθει στην ΑΕΚ μέχρι την Πέμπτη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λίτο Χιμένεθ στον SPORT FM:

«Απομένουν 2 ημέρες για το τέλος των μεταγραφών. Είπε στη διοίκηση ο Σέρχιο ότι θέλει να φύγει, για να πάει στην ομάδα που αγαπά και νιώθει καλά να παίζει εκεί για αυτήν. Μένει για την Λας Πάλμας να βρει επιθετικό, αυτός θα είναι είτε ο Ρεμί είτε ο Κρκιτς.

Εκτός από τους 2 επιθετικούς, προσπαθεί και για τον Ντιέγκο Κόστα η Λας Πάλμας. Θέλει να τον πάρει όπως και τον Βιτόλο, δανεικό δηλαδή μέχρι τον Ιανουάριο από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έχει έναν τραυματισμό στην γάμπα και δεν προπονήθηκε ο Αραούχο σήμερα, έτσι αναφέρουν. Ισως σχετίζεται και με την πρόθεση του Αραούχο να φύγει.

Η πρόταση της ΑΕΚ είναι 2,5 εκατ.ευρώ για την οψιόν, και 700.000 ευρώ το ενοίκιο. Δύσκολα για αγορά παίκτη, πάμε προς δανεισμό ποδοσφαιριστή με την Λας Πάλμας να κρατά ποσοστό δικαιωμάτων.

Μίλησα με τον πατέρα του Σέρχιο και είτε έτσι είτε αλλιώς θα έρθει ξανά στην ΑΕΚ ο παίκτης. Θεωρούν όλοι δεδομένο ότι θα έρθει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Αραούχο. Τις επόμενες ώρες η Λας Πάλμας θα πάρει επιθετικό και τότε θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ. Αν δεν αποκτήσει όμως, δεν αποκλείεται να μην αφήσει τον Αραούχο να φύγει η Λας Πάλμας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X