Λύση με πώληση του Γιόχανσον

Εικόνες από το Μπριζ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρνητική τροπή έχει λάβει πλέον για την ΑΕΚ το θέμα του Γιάκομπ Γιόχανσον. Επειτα από τη νέα, οριστική όπως φαίνεται, άρνηση του Σουηδού να μπει σε διαδικασία συζήτησης για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ενωση, η παραχώρηση του στο φινάλε των μεταγραφών φαντάζει ως μονόδρομος. Και ήδη, αυτό είναι κάτι που δουλεύουν μεθοδικά στην ΑΕΚ από νωρίς το πρωί, ώστε να βρεθεί πρόταση που θα καλύπτει τις απαιτήσεις από την Τουλούζ ή άλλη ομάδα.

Όπως έχετε ενημερωθεί εδώ και μέρες, η ΑΕΚ θα ήταν θετική με ποσό που θα έφτανε τα 2,5 εκατ. ευρώ και αποτυπώνει εν μέρει την πραγματική αξία του παίκτη. Ηδη, οι προτάσεις που έχουν φτάσει από την Τουλούζ αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ και έχουν απορριφθεί. Ωστόσο, πέραν της γαλλικής ομάδας, στην ΑΕΚ έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με δυνατά κλαμπ από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, από όπου μπορεί να προκύψει πρόταση.

Στο ενδεχόμενο που δεν βρεθεί λύση, τότε είναι φανερό πως κανείς δεν θα είναι ωφελημένος. Η ΑΕΚ εύλογα θα δώσει προτεραιότητα σε άλλους παίκτες – ήδη έτσι και αλλιώς ο Γιόχανσον φαίνεται πως είναι πίσω από Σιμόες, Γαλανόπουλο στις επιλογές του Χιμένεθ – και ο Σουηδός θα μείνει ανενεργός σε μια χρονιά που θέλει να είναι σε φουλ ρυθμό ενόψει Μουντιάλ. Και όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξη του, είναι κάτι που φοβάται πως μπορεί να βρεθεί παροπλισμένος και εκτός κλήσεων Εθνικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X