Για αντί-Ρεμί ο Κρκιτς - Δεν «χαλάει» του Αραούχο! (ΦΩΤΟ)

Για αντί-Ρεμί ο Κρκιτς - Δεν «χαλάει» του Αραούχο! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καυτή» αναμένεται να είναι η τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών τόσο για την ΑΕΚ, όσο και τις ομάδες στην Ευρώπη. Η οικογένεια της Ένωσης παρακολουθεί στενά τις κινήσεις της Λας Πάλμας, καθώς η διαφαινόμενη απόκτηση επιθετικού από την ομάδα των Καναριών Νήσων, θα ανοίξει ο δρόμος για την μεγάλη επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο.

Από χθες το βράδυ το όνομα του Λόικ Ρέμι  έπαιζε πολύ δυνατά για την ισπανική ομάδα, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει υποχωρήσει, μετά το δυνατό μπάσιμο της Κάλιαρι.

Λίγο νωρίτερα, η «udlaspalmas» έφερε στο προσκήνιο το όνομα του Μπόγιαν Κρκιτς. Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος ήταν στη λίστα της Λας Πάλμας και τον περασμένο χειμώνα, δεν φαίνεται να υπολογίζεται στη Στόουκ από τον Μαρκ Χιουζ και επιθυμεί να επιστρέψει στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Ωστόσο, αυτό που ενδιαφέρει την ΑΕΚ και τον κόσμο της είναι πως η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο φαίνεται πως είναι «κλειδωμένη», καθώς ότι και να συμβεί με τη μεταγραφή του Ρεμί, η Λας Πάλμας έχει ήδη εναλλακτική λύση και ο «Τσίνο» θα ντυθεί ξανά στα «κιτρινόμαυρα».

Για αντί-Ρεμί ο Κρκιτς - Δεν «χαλάει» του Αραούχο! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X