Τσόσιτς: «Δεν με ικανοποιεί το 0-0, αλλά είναι δίκαιο»

Τσόσιτς: «Δεν με ικανοποιεί το 0-0, αλλά είναι δίκαιο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ούρος Τσόσιτς δεν ήταν χαρούμενος μετά το 0-0 στους «Ζωσιμάδες», ωστόσο το χαρακτήρισε δίκαιο. Ο Σέρβος στόπερ σχολίασε το τρομερό σουτ που τράνταξε το δοκάρι του Βελλίδη, ενώ δεν έψαξε άλλοθι για κούραση από το παιχνίδι με την Μπριζ.

Όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova

«Σουτάρεις καλά, η μπάλα δεν μπαίνει και εκεί τελειώνει η ιστορία. Δεν είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, έπρεπε να δώσουμε κάτι παραπάνω. Ίσως ήμασταν κουρασμένοι αλλά δεν θέλω να ψάξω άλλοθι. Ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα, ήθελαν περισσότερο να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο σχετικά με εμάς. Στο δεύτερο ήμασταν λίγο καλύτεροι. Ελπίζω να μην επηρεαστήκαμε από το ευρωπαϊκό ματς. Έπαιξαν πολύ καλά, δοκιμάσαμε από αριστερά, από δεξιά, από τον άξονα. Το 0-0 είναι το δίκαιο αποτέλεσμα, δεν με ικανοποιεί αλλά είναι η αλήθεια. Νομίζω τα πάμε καλά με το 3-5-2. Το δείξαμε απέναντι στην Μπριζ, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στο δεύτερο παιχνίδι. Φτιάχνουμε ευκαιρίες και με 3-5-2 και με 3-4-3».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X