Κοντά σε Αραούχο, τελειώνει με Γιόχανσον και στόπερ

Τα... έσπασε όλα η γκολάρα του Αραούχο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερις μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και η ΑΕΚ επιχειρεί ντεμαράζ για να κλείσει τις εκκρεμότητες. Ο μεγάλος πόθος, ο πρώτος στόχος, είναι ο Σέρχιο Αραούχο. Και φαίνεται, πως πλέον τα πράγματα βρίσκονται στο καλύτερο σημείο από κάθε άλλη φορά. Για την ακρίβεια, το έδαφος είναι πρόσφορο, ο παίκτης πιέζει πλέον για να αποχωρήσει και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες για να γίνει η τεράστια μεταγραφή που θα αλλάξει επίπεδο την ΑΕΚ. Οι επαφές θα συνεχιστούν σήμερα και θα κρίνουν πολλά.

Βέβαια, η ΑΕΚ είναι έτοιμη με λύσεις για τη θέση του φορ εάν κάτι δεν πάει καλά με τον Αραούχο. Υπάρχουν παίκτες που είναι υψηλού επιπέδου, αλλά είναι φανερό πως προτεραιότητα έχει ο Αργεντινός και λόγω του δεσίματος με την ομάδα και τον κόσμο. Το θέμα αναμένεται να εκτυλιχθεί σήμερα και η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως οι συνθήκες έχουν ωριμάσει σε σημαντικό βαθμό.

Πέραν του φορ, στην ΑΕΚ θα τελειώσουν με τα θέματα του Γιόχανσον και του στόπερ. Για τον Σουηδό, υπάρχουν πλέον διαπραγματεύσεις και σε σημαντικό βαθμό η σημερινή μέρα θα είναι εκείνη που θα κρίνει το μέλλον. Εφόσον ο Σουηδός δεχθεί, όλα βαίνουν καλώς και μειώνεται η πιθανότητα για άλλο χαφ. Εάν αρνηθεί, τότε θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση και θα πωληθεί ο Γιόχανσον, εφόσον βρεθεί ικανοποιητική πρόταση, άνω των 2,5 εκατ. ευρώ.

Στο θέμα του στόπερ, στην ΑΕΚ περιμένουν πιθανές εξελίξεις με τον Βράνιες, αλλά και την εκτίμηση για τον χρόνο αποθεραπείας του Τσιγκρίνσκι έπειτα από την αυριανή επέμβαση στο χέρι. Παράλληλα, θα γίνει και κουβέντα με τον Χιμένεθ, ώστε να καταστεί ξεκάθαρο εάν σκέφτεται να καθιερώσει την τριάδα στην άμυνα, κάτι που σημαίνει πως θα είναι εκ των ουκ άνευ στην ΑΕΚ η προσθήκη στόπερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X