Χειρουργείο για Τσιγκρίνσκι την Τρίτη -Αγωνία για την επιστροφή του

Προβλήματα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα -Αιμάτωμα ο Τσιγκρίνσκι, ίωση ο Μάνταλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μέσα στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχει φέτος μέχρι στιγμής, έχει να αντιμετωπίσει και το… περσινό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ ο Ουκρανός (αποχώρησε από το ματς με ενόχληση στο δεξί δικέφαλο, ενώ προερχόταν από κάκωση με την Μπριζ) θα κάνει χειρουργείο την Τρίτη.

Στην ουσία έχει σπάσει η λάμα που είχε τοποθετηθεί στο χέρι του πριν λίγους μήνες και με την επέμβαση θα αποκατασταθεί. Είχε εντοπιστεί εδώ και κάποιο διάστημα αλλά ο παίκτης δέχτηκε να παίξει με νάρθηκα προκειμένου να μην λείψει από τα κρίσιμα ματς της Ευρώπης.

Πλέον, στην ΑΕΚ αγωνιούν για το πότε θα επιστρέψει ενώ αναμένεται η Ενωση να προχωρήσει σε απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Αναλυτικά:

“Σε προγραμματισμένο χειρουργείο θραύσης πλάκας θα υποβληθεί την προσεχή Τρίτη στο Ιατρικό Κέντρο ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για αντικατάσταση της πλάκας, που του είχε τοποθετηθεί στο αριστερό του χέρι. Ο χρόνος, που θα απαιτηθεί, για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους θα εκτιμηθεί μετά την επέμβαση”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X