«Τελειώνει» με τον Γιόχανσον

Κλειστά χαρτιά από τον Γιόχανσον!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πρώτο πλάνο περνά για την ΑΕΚ το θέμα του συμβολαίου του Γιάκομπ Γιόχανσον. Όπως έχετε ενημερωθεί από το enwsi.gr, πρόθεση της ΑΕΚ ήταν να φέρει στην Αθήνα τον ατζέντη του αμέσως μετά τον επαναληπτικό με την Μπριζ, ώστε να υπάρξει τελική κουβέντα. Αποτελεί κοινή παραδοχή πως χάθηκε σημαντικός χρόνος για να βρεθεί λύση και να ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Γιόχανσον, αλλά πλέον θα πρέπει το θέμα να ξεκαθαρίσει μια και καλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, οι επαφές ξεκίνησαν ήδη από χθες. Η νέα συνθήκη είναι πως ενδέχεται να μην υπάρξει ραντεβού με τον μάνατζερ του Σουηδού στην Αθήνα, αλλά να γίνει τηλεφωνικά η συνεννόηση. Η ΑΕΚ θα προτείνει υπογραφή νέου συμβολαίου, με αυξημένες αποδοχές στον Γιόχανσον και θα απαιτήσει την άμεση απάντηση του, δίχως ήξεις αφήξεις που υπάρχουν σε κάθε δημόσια τοποθέτηση του.

Στην ΑΕΚ ξέρουν πως υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Γιόχανσον από την Τουλούζ και υπάρχει πληροφορία, πως οι Γάλλοι θα επιστρέψουν. Εάν στο μεσοδιάστημα δεν έχει υπάρξει συμφωνία, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πώλησης του Γιόχανσον. Πάντως, το μίνιμουμ του ποσού που θα δεχθεί η ΑΕΚ θα είναι τα 2.5 εκατ. ευρώ. Και εάν βέβαια συμβεί κάτι τέτοιο, αυτό θα φέρει άμεσα και παίκτη που θα ενισχύσει την Ενωση στη μεσαία γραμμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X