Προβλήματα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα -Αιμάτωμα ο Τσιγκρίνσκι, ίωση ο Μάνταλος

Προβλήματα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα -Αιμάτωμα ο Τσιγκρίνσκι, ίωση ο Μάνταλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χθες βράδυ πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ωστόσο σήμερα στην προπόνηση ο Μανόλο Χιμένεθ μέτρησε δύο πολύ σημαντική προβλήματα.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει ένα αιμάτωμα στην αριστερή γάμπα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, κάτι που αυτομάτως τον καθιστά αμφίβολο για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική της Super League.

Επίσης, ο Πέτρος Μάνταλος παρέμεινε κλινήρης με εμπύρετη ίωση και αύριο αν είναι καλά θα προπονηθεί και θα ταξιδέψει για τα Ιωάννινα.

Για τον αγώνα των Ιωαννίνων πάντως ο Χιμένεθ υπολογίζει στους Βράνιες-Σιμόες-Γαλανόπουλο που ήταν τιμωρημένοι στην πρεμιέρα, αλλά όχι στον Χριστοδουλόπουλο.

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Μπριζ, έκαναν αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από τον Γιώργο Γιακουμάκη που έκανε θεραπεία και γυμναστήριο
και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο που συνέχισε το ατομικό προγράμμά του.

Το Σάββατο η ομάδα θα προπονηθεί στις 18.00 και στη συνέχεια θα αναχωρήσει αεροπορικώς για τα Ιωάννινα όπου την Κυριακή (21.30) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ για τη 2η αγωνιστική της Super League 2017-18.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X