Βέστερμαν: «Δύσκολος αντίπαλος η ΑΕΚ»

Βέστερμαν: «Δύσκολος αντίπαλος η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην κλήρωση που φέρνει αντιμέτωπη την ομάδα του με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο αμυντικός της Αούστρια Βιέννης, Χάικο Βέστερμαν. Ο 34χρονος τόνισε πως η Μίλαν είναι από τις κορυφαίες ομάδες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Μίλαν είναι από τις κορυφαίες ομάδες των τελευταίων δεκαετιών. Θα απολαύσουμε πραγματικά αυτά τα παιχνίδια. Η Ριέκα και η ΑΕΚ είναι επίσης πολύ δύσκολοι αντίπαλοι. Ανυπομονούμε για αυτά τα ματς. Το προπονητικό τιμ θα μας προετοιμάσει όπως πρέπει για να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Για την ώρα, πάντως, αυτό που προέχει είναι ο αγώνας με την Αντμίρα για το πρωτάθλημα».

Για την κλήρωση μίλησε και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φραντς Βόλφαρτ, εξήγησε: «Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη κλήρωση, κατά τη γνώμη μου. Είναι ένας πολύ ελκυστικός όμιλος για τους φιλάθλους, για το σύλλογο και τους παίκτες. Αθλητικά, φυσικά, είναι μεγάλη πρόκληση. Πέρα από τη Μίλαν που είναι το μεγάλο φαβορί, έχουμε δύο ακόμη δυνατούς αντιπάλους, την πρωταθλήτρια Κροατίας, Ριέκα και την ΑΕΚ. Είναι προφανές πως θα πρέπει να κάνουμε υπέρβαση για να προκριθούμε. Είμαστε αουτσάιντερ, αλλά θα χαρούμε τη συμμετοχή μας και πιστεύω πως μέσα από αυτά τα μεγάλα ματς θα γίνουμε καλύτεροι. Ούτως ή άλλως ήταν σημαντικό βήμα η πρόκριση στους ομίλους, αλλά πλέον θέλουμε να μαζέψουμε βαθμούς».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X