Το enwsi.gr κρίνει την κλήρωση της ΑΕΚ

Τελεία και παύλα, ΑΕΚ είσαι...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον δρόμο της ΑΕΚ για το Europa League, η κληρωτίδα έφερε αντιπάλους τη Μίλαν, την Αούστρια Βιέννης και τη Ριέκα. Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος, αλλά η Ενωση δεν είναι χαμένη από χέρι. Οι συντάκτες του enwsi.gr καταθέτουν για εσάς το πρώτο σχόλιο έπειτα από το αποτέλεσμα της κλήρωσης και κρίνουν τις πιθανότητες της ΑΕΚ για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο στην Ευρώπη και να χαρίσει στον κόσμο της μαγικές νύχτες, όπως η χθεσινή με την Μπριζ.

Πάνος Λούπος: Με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά, κάθισα και είδα τη σημερινή κλήρωση χωρίς ιδιαίτερη αγωνία για τους αντιπάλους που θα προκύψουν στην ΑΕΚ. Είδα σε επανάληψη το χθεσινό παιχνίδι του ΟΑΚΑ, όπως και το πρώτο στο Βέλγιο. Με τον Μελισσανιδη δίπλα στην ομάδα, με τέτοιο άψογο Μανόλο από κάθε άποψη, με τέτοιο πάθος, ψυχή και συγκέντρωση από τους παίκτες και με ακόμα μεγαλύτερη πίστη και στήριξη από τον κόσμο, η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει παντού και κάθε αντίπαλο. Και φυσικά μπορεί να προκριθεί. Ειλικρινά το πιστεύω ότι δεν στέκει καμιά ανάλυση από εμάς. Ας κάνει ο Χιμένεθ ανάλογο άψογο διάβασμα αντιπάλου, ανάλογο άψογο καταρτισμό σχήματος και διάταξης και ανάλογο άψογο κοουτσάρισμα και η ΑΕΚ θα περάσει. Αλλά τώρα προσοχή στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ! Μόνο αυτός υπάρχει τώρα.

Τάσος Τσατάλης: Σαφέστατο πως η κλήρωση σημαίνει πως η ΑΕΚ αποκτά στόχο συγκεκριμένο κι από την συμμετοχή στον Όμιλο. Η δεύτερη θέση είναι ανοικτή κι αυτό από μόνο του βάζει θέματα. Που αφορούν την δυνατότητα της ομάδας να μείνει ανταγωνιστική και στον όμιλο και στο πρωτάθλημα. Είναι μια ευκαιρία και μια πρόκληση ταυτόχρονα, που δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Δημήτρης Σεραφειμίδης: Η ΑΕΚ μετά την κλήρωση των ομίλων του Europa League μπορεί να ελπίζει σε κάτι πολύ καλό. Δεδομένα η Μίλαν είναι το ακλόνητο φαβορί όχι μόνο για την πρώτη θέση του ομίλου, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου. Ωστόσο, η Ένωση μπορεί να θέσει ως στόχο τη 2η θέση, με την Αούστρια και Ριέκα να μην τρομάζουν.

Αλέξανδρος Αργυράκος: Αναμφίβολα η σημερινή κλήρωση της ΑΕΚ και με το δεδομένο πως βρισκόταν στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας, θεωρείται καλή. Πέραν από τη βελτιωμένη σε σχέση με τα τελευταία χρόνια Μίλαν, οι άλλες δύο ομάδες (Αούστρια Βιέννης, Ριέκα) είναι στα μέτρα της και θεωρητικά θα παλέψει μαζί τους για το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης στη φάση των «32». Παράλληλα, η Ένωση έχει σπουδαία ευκαιρία να βελτιώσει τη βαθμολογική της συγκομιδή, κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στα επόμενα χρόνια, αναφορικά με τις κληρώσεις. Αν παρουσιαστεί μάλιστα όπως στις αναμετρήσεις με την Μπριζ, τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Τάσος Καπετανάκος: Με δύο… αν, «χτυπά» την 2η θέση. Οι «ειδικοί» των ομίλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων αναφέρουν πάντα ότι καλό είναι να έχεις ένα πολύ μεγάλο όνομα ως αντίπαλο. Για να… καθαρίσει στην αρχή όλους τους βαθμούς και να μην υπάρχει και 2η ομάδα με μεγάλη διαφορά βαθμών. Η ΑΕΚ πέτυχε να έχει την Μίλαν και δύο ομάδες που δεν είναι φόβητρο. Ούτε η Αούστρια Βιέννης, ούτε η Ριέκα. Αν η Ενωση δεν έχει σημαντικές απουσίες, αν αποκτήσει 1-2 παίκτες που θα είναι 11αδας τότε θα μπορεί να διεκδικήσει την 2η θέση στα ίσια. Αυτή η πρόκριση δίνει κίνητρο, όρεξη και φιλοδοξίες. Η ΑΕΚ… μεγαλώνει σιγά-σιγά. Η χθεσινή δεν ήταν μεγάλη και ιστορική πρόκριση. Ηταν επιστροφή στην κανονικότητα. Ισως πιο σημαντικό και από… πρόκριση. ΥΓ: Εξαιρετικά σημαντικό ότι έφυγε η κακομοιριά και η μιζέρια και η ΑΕΚ είχε 2η σερί καλή κλήρωση.

Κώστας Τσίλης: Η Μιλάν μας γυρόφερνε από την κλήρωση για τα προκριματικά του Europa και τελικά μας ήρθε η Μπριζ. Η Αούστρια Βιέννης επίσης μας γυρόφερνε από τα προκριματικά και είχε μείνει και τελευταία μαζί με τη Μπριζ, αλλά μας ήρθαν οι Βέλγοι. Μια χαρά είναι η κλήρωση. Και όλα τα λεφτά νομίζω, είναι το πρώτο ματς στη Ριέκα. Αν η ΑΕΚ πάρει τρεις στην Κροατία και τρεις με την Αούστρια στο ΟΑΚΑ, έχει γίνει αφεντικό για πρόκριση

Σταύρος Καζαντζόγλου: Στη δική μου συνείδηση, ο μεγάλος ευρωπαϊκός στόχος επετεύχθη με την είσοδο στους ομίλους και τώρα ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Από εδώ και πέρα η ΑΕΚ μόνο κέρδος μπορεί να έχει στη συνέχεια της διοργάνωσης. Είναι καλό που υπάρχει μεγάλο φαβορί στον όμιλο, είναι καλό που οι άλλες ομάδες δεν τρομάζουν. Πιθανότητες πρόκρισης υπάρχουν, βαθμοί θα συγκεντρωθούν για να πάψουν πια τα μεγάλα καλοκαιρινά καρδιοχτύπια. Είναι σημαντικό που η ΑΕΚ έχει ευρωπαϊκή προοπτική, αλλά για να πω την αλήθεια, τώρα ο μεγάλος τελικός είναι το βράδυ της Κυριακής στα Γιάννινα. Με 2/2 και ομίλους Ευρώπης, τα καλύτερα για την ΑΕΚ είναι μπροστά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X