Χιμένεθ: «Θα ήθελε να γυρίσει ο Αραούχο, εγώ θα… ξόδευα όλα τα λεφτά για το αγωνιστικό κομμάτι!»

Αραούχο: «Μπορεί να ξαναγυρίσω, αλλά...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θέμα επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ είναι… ορθάνοιχτο, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του Μανόλο Χιμένεθ στην COSMOTE TV, λίγο πριν την κλήρωση για το Europa League.

«Η αλήθεια είναι πως με τον Σέρχιο έχω μια προσωπική σχέση, ανταλλάσσουμε κάποια μηνύματα, όπως και με την πλειοψηφία των παικτών. Μπορεί να είμαι αυστηρός σαν προπονητής, αλλά έχω επαφή με τους παίκτες μου. Γνωρίζω πως αν είχε τη δυνατότητα να φύγει από την Ισπανία και τη Λας Πάλμας θα ήθελε να επιστρέψει, αλλά θα ήθελα πριν γίνει οτιδήποτε να έχω μια προσωπική συζήτηση μαζί του», τόνισε ο Ισπανός προπονητής.

Όσο για το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης της ΑΕΚ μετά τα σημαντικά έσοδα που θα έρθουν στα ταμεία της από το Europa League, είπε: «Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα αυτό. Αν ήταν στο χέρι μου θα ξόδευα όλα τα χρήματα που παίρνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά αυτό είναι υπόθεση της διοίκησης, που κάνει ό,τι μπορεί για να μεγαλώσει και να ενισχυθεί η ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X