Μάνταλος-Μπακασέτας στην Εθνική -Παράθυρο για Ανέστη

Μάνταλος-Μπακασέτας στην Εθνική -Παράθυρο για Ανέστη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε τους ποδοσφαιριστές για την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα ματς με Εσθονία και Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018.

Ο Γερμανός πήρε τον αρχηγό Πέτρο Μάνταλο, αλλά και τον Τάσο Μπακασέτα που δεν είναι 100% έτοιμος, δεν έχει κάνει καν προετοιμασία με την ΑΕΚ και δεν έχει αγωνιστεί καθόλου με την Ενωση σε φιλικά ή επίσημα παιχνίδια. Και προκαλεί απορία για τον πήρε μαζί του, ενώ γνωρίζει ότι βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής και στην ΑΕΚ δεν έχουν ρισκάρει καν ακόμη να μπει σε αποστολή.

Επίσης, δεν έχει πάρει μετά τους Καρνέζη – Καπίνο τρίτο τερματοφύλακα, και έτσι υπάρχει… παράθυρο κλήσης για τον φορμαρισμένο Γιάννη Ανέστη μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με Μπριζ και Παναιτωλικό. Και μένει να φανεί μετά τον επαναληπτικό με τους Βέλγους και τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ποια θα είναι η απόφαση του.

Tέλος, δεν κάλεσε ούτε τώρα τον Μιχάλη Μπακάκη που προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις από τις αρχές της προετοιμασίας και κάνει σούπερ εμφανίσεις στα ματς της ΑΕΚ. Κάτι που ισχύει και για τον καλό Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X