Λέκο: "Ξέρουμε καλά την πίεση που θα βάλει ο κόσμος" (VIDEO)

Λέκο: "Ξέρουμε καλά την πίεση που θα βάλει ο κόσμος" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ιβάν Λέκο για την ΑΕΚ. Όμως εκείνο που φαίνεται να απασχολεί πιο πολύ απ’ όλα και τον τεχνικό της Μπριζ αλλά και γενικώς όλους τους Βέλγους, είναι η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της Ένωσης αύριο στο ΟΑΚΑ. Και αυτό τόνισε και ο Λέκο.

«Ξέραμε πολύ καλά πως η ΑΕΚ μπορεί να παίξει αυτό το 3-5-2, όπως έπαιξε στη Μόσχα. Και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Σίγουρα η ΑΕΚ ξέραμε πως ήταν μια πολύ οργανωμένη ομάδα και αυτό αντιμετωπίσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά και εμείς έχουμε καλή ομάδα και αν στα τελευταία 15 λεπτά, ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Δεν το κάναμε όμως. Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και έχουμε δείξει πως ξέρουμε πώς να κερδίζουμε αγώνες. Σίγουρα στο πρώτο ματς δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Η ΑΕΚ δημιούργησε ευκαιρίες στην αρχή του παιχνιδιού. Και αυτό πρέπει να αλλάξει αύριο. Έχουμε δουλέψει σκληρά γι αυτό. Η ΑΕΚ θα έχει την βοήθεια του κόσμου, θα βάλει παραπάνω πίεση, αλλά εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας. Σίγουρα βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός. Δεν είναι σκοπός μας να κρατήσουμε το 0-0. Δεν θα παρκάρουμε το λεωφορείο. Πρέπει να σκοράρουμε και θα ψάξουμε τον καλύτερο συνδυασμό στην επίθεση για να το πετύχουμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X