Χιμένεθ: «Περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου με την Μπριζ» (VIDEO)

Εικόνες από το ΑΕΚ-Παναιτωλικός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε την ομάδα του να κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα, σε έναν αγώνα που είχε από πριν από αυτόν αλλά και κατά τη διάρκειά του πολλές αντιξοότητες για την ΑΕΚ. Μιλώντας στο AEK TV μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, εξήρε την αντίδραση και την αποτελεσματικότητα της ομάδας του και έστειλε στον κόσμο της ΑΕΚ το μήνυμα να σταθεί κοντά στους ποδοσφαιριστές στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης με την Κλαμπ Μπριζ.

«Πολλές διαφορετικές συνθήκες, αντίθετες σε αυτά που θέλαμε να κάνουμε. Αλλά η ομάδα έπαιξε καλά και πήρε το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι είδε ο βοηθός. Αυτό που είδα εγώ ήταν ότι ο αντίπαλος είχε αρπάξει τον Αλμέιδα, ο Αλμέιδα προσπάθησε να τον απωθήσει, ο αντίπαλος προσποιήθηκε ότι τον χτύπησε στο πρόσωπο, όποτε είμαι πεπεισμένος ότι δεν υπήρξε τίποτα.

Για το παιχνίδι με την Μπριζ

«Θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά, να μπορέσουμε να δώσουμε χαρά σε εμάς και στον κόσμο της ΑΕΚ»

Για την απουσία του κόσμου στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό

«Είναι πολύ δύσκολο να παίζουμε χωρίς στον κόσμο μας. Στο ψυχρό γήπεδο όπως είναι το ΟΑΚΑ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Ελπίζουμε και μακάρι με τη βοήθειά τους να μας ωθήσουν και μπορέσουμε να πάρουμε  αυτό που θέλουμε με την Μπριζ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X