Διπλή σκέψη από τον Μανόλο

Εικόνες από το Μπνέι Σακχνίν – ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι φανερό από τις τελευταίες προπονήσεις, πως στο μυαλό του Μανόλο Χιμένεθ έχει προβάδισμα η εφαρμογή της διάταξης 4-3-3 για το πρώτο ματς με την Μπριζ. Αυτό άλλωστε αποτέλεσε το μεγαλύτερο κομμάτι και της αποψινής δοκιμής, όπου ο Ισπανός τεχνικός έβαλε τους παίκτες του σε αυτόν τον σχηματισμό, έχοντας στην άμυνα τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Λόπες, στη μεσαία γραμμή τους Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλο, στα άκρα τους Χριστοδουλόπουλο και Μάνταλο και στην κορυφή τον Κλωναρίδη.

Γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για ένα συντηρητικό πλάνο, καθώς περιλαμβάνει ως τρίτο χαφ τον Γαλανόπουλο και μεταφέρει εκ νέου τον Μάνταλο αριστερά (αντί του Τρίστασον) για να βρίσκει από εκεί δημιουργία η ΑΕΚ. Αξια αναφοράς η διατήρηση του Κλωναρίδη για δεύτερη προπόνηση στην κορυφή της επίθεσης, που δείχνει πως ο τεχνικός της Ενωσης θέλει να παίξει με την ταχύτητα του Ελληνα μεσοεπιθετικού.

Στην αποψινή δοκιμή πάντως, υπήρξε και το 3-5-2. Οι τρεις στόπερ ήταν ο Τσόσιτς αριστερά, ο Τσιγκρίνσκι στο κέντρο και ο Μπακάκης δεξιά, στα άκρα έπαιξαν οι Γκάλο, Λόπες, στα αμυντικά χαφ οι Γαλανόπουλος, Σιμόες, μπροστά τους ο Μάνταλος ως επιτελικός και μαζί στην επίθεση οι Κλωναρίδης, Χριστοδουλόπουλος. Βέβαια, ο Λιβάγια έκανε πιο συντηρητικό πρόγραμμα, οπότε πολλά θα κριθούν από την αυριανή προπόνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X