Εκτός πλάνων της Λας Πάλμας ο Αραούχο, ανοίγει ο δρόμος για την ΑΕΚ

Ο δικός μας Αραούχο, ο άνθρωπος που μας... σήκωσε από την καρέκλα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ενδείξεις των τελευταίων ημερών, όπως σας τις κατέγραψε το enwsi.gr, έδειχναν πως το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας ήταν εξαιρετικά θολό. Σήμερα πάντως, οι Ισπανοί προχωρούν ακόμα περισσότερο το θέμα. Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «elgoldigital», που αναφέρει πως η Λας Πάλμας θα ψάξει τρόπο να παραχωρήσει τον Αραούχο και έχει ήδη αποφασίσει για το όνομα του αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο του 20χρονου Αλβανού, Μανάϊ από την Ιντερ.

«Η Λας Πάλμας στοχεύει να είναι μία από τις πιο θεαματικές ομάδες της νέας σεζόν με ποιοτικούς παίκτες όπως ο Βιτόλο, ο Βιεϊρα ή ο Μπόατενγκ. Ο Μανόλο Μαρκέζ έχει στη διάθεσή του μια ομάδα πρώτου επιπέδου και θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει με έναν επιθετικό που θα καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Σέρχιο Αραούχο που δεν μπαίνει στα σχέδια του νέου προπονητή. Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν το όνομα του Ρέι Μανάι ως τον κύριο υποψήφιο για να καλύψει αυτή τη θέση στην ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Η ΑΕΚ παρακολουθεί εδώ και καιρό τις εξελίξεις με τον Αραούχο και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνηση της. Είναι ξεκάθαρο πως στην Ενωση δεν έχουν πάψει να πιστεύουν πως μπορούν να πετύχουν το μεγάλο κόλπο και φαίνεται πως οι συνθήκες ωριμάζουν. Και βέβαια, καθοριστικό ρόλο θα παίξει η θέληση του Αραούχο, που εφόσον βλέπει πως δεν έχει μέλλον στο νησί, μπορεί να πιέσει για την επιστροφή στην αγαπημένη του Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X