Ο…προπονητής μέσα στο γήπεδο

Ο…προπονητής μέσα στο γήπεδο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές της ΑΕΚ των τελευταίων ετών. Παίκτη με βιογραφικό που εάν αποκτιόταν από άλλη ελληνική ομάδα, θα υπήρχαν κάθε μέρα διθυραμβικά σχόλια. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έδωσε από πέρυσι διαπιστευτήρια με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, αλλά φέτος ο ρόλος του είναι ακόμα πιο κομβικός. Βλέπετε, ο Ουκρανός άσος αποτελεί τον…προπονητή μέσα στο γήπεδο, εκείνον από τον οποίο ο Μανόλο Χιμένεθ περνά τις εντολές του μέσα στην ομάδα.

Δεν είναι τυχαίο αυτό. Από τη μέρα που ανέλαβε την ΑΕΚ ο Μανόλο, δημιουργήθηκε μια μοναδική σχέση εκτίμησης με τον 31χρονο σταρ. Το πέρασμα του Τσιγκρίνσκι από την Μπαρτσελόνα τον έκανε γνώστη της ισπανικής νοοτροπίας και υπήρχε εξαιρετική «χημεία». Οι δύο τους μιλούν πολλές φορές και ο Χιμένεθ ακούει πάντα με προσοχή τη γνώμη του Τσιγκρίνσκι. Και ποντάρει πολλά στην εμπειρία και την ηγετική του προσωπικότητα, ώστε να μεταφέρει στην ομάδα όσα απαιτούνται.

Ο Τσιγκρίνσκι αποτελεί τη βάση της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, ακόμα και τώρα που φαίνεται πως δεν είναι στα καλύτερα του. Και αυτό διότι ο Χιμένεθ εκτιμά πως μπορεί να κατευθύνει όχι μόνο την άμυνα, αλλά όλη την ομάδα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως από τη στιγμή που πέρυσι ο Ουκρανός τέθηκε στη διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ, δεν βγήκε από την 11άδα. Βασικός σε όλα τα κρίσιμα ματς των πλέι οφ και του κυπέλλου, τρανή απόδειξη πως δεν υπήρχε τίποτε «εύθραυστο», αλλά απλά υπήρξε τραυματισμός από ατυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X