Το 2Χ2, η «μουρμούρα» για Λέκο και τα εξωαγωνιστικά της Μπριζ

Το 2Χ2, η «μουρμούρα» για Λέκο και τα εξωαγωνιστικά της Μπριζ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στα play offs του Europa League, Μπριζ, κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στο βελγικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τις Ζούλτε Βάρεγκεμ και Σαρλερουά.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ κακή για τους Βέλγους και ειδικά για τον Κροάτη τεχνικό, Ιβάν Λέκο, μετά τη «σφαλιάρα» και τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Μπασακσεχίρ και το Champions League.

Ο προπονητής της Μπριζ δέχτηκε τα «πυρά» από τα βελγικά ΜΜΕ, με τις αντιδράσεις να επικεντρώνονται κυρίως στο πολύ επιθετικογενές σύστημα (3-4-3) που χρησιμοποιεί.

Με την ίδια διάταξη παρατάχθηκε και στο χθεσινό παιχνίδι με την Έουπεν, ωστόσο το τελικό σκορ (3-1) δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση των οπαδών της Μπριζ στο ημίχρονο, που αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες.

Ο βελγικός Τύπος στέκεται στο απόλυτο των νικών (2χ2), ωστόσο κάνει αναφορά στα πολλά αμυντικά κενά της Μπριζ και σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό υπάρχει έντονος προβληματισμός.

Παράλληλα, εκτός από τα αγωνιστικά, η αντίπαλος της ΑΕΚ έχει και αρκετά εξωαγωνιστικά θέματα, με κάποιους παίκτες  να βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Ο λόγος για τον Ντένσγουιλ, τον αμυντικό Ένγκελς και τον Ισκουιέρδο. Ο πρώτος βρίσκεται στο στόχαστρο του Αμβούργου και σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ μοιάζει απίθανο να συνεχίσει στο Βέλγιο. Η Σαμπντόρια έχει κάνει επίσημη κρούση (8 εκατ. ευρώ) για τον Ένγκελς και για τον Ισκουιέρδο υπάρχει ενδιαφέρον από την Ιταλία, την Αγγλία και τη Γαλλία.

Μάλιστα, οι Ντένσγουιλ και Ισκουιέρδο δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Έουπεν (επικαλέστηκαν τραυματισμό μετά τον αποκλεισμό από τους Τούρκους), με τα Μέσα του Βελγίου να τονίζουν πως η συμπεριφορά αυτή ήταν «προάγγελος» αποχώρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X