Europa League από... χρυσάφι για την ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία η ΑΕΚ ενόψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League κερδίζει αυτομάτως ως πριμ «παρηγοριάς» 420.000 ευρώ και μεταφέρεται στα play offs του Europa League. Αν η Ένωση καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Europa τότε θα λάβει μπόνους 2,6 εκατ. ευρώ και από εκεί και πέρα κάθε νίκη πριμοδοτείται με 360.000 και κάθε ισοπαλία με 120.000. Αν αποκλειστεί, η «Ένωση» θα αποζημιωθεί με 245.000 ευρώ και θα αποχαιρετήσει την Ευρώπη για φέτος.

Η πρόκριση στους «32» ως πρώτος του ομίλου αποφέρει 600.000 και ως δεύτερος 300.000, ενώ σε αυτά τα ποσά προστίθεται και το πριμ συμμετοχής στον πρώτο νοκ άουτ γύρο, ύψους 500.000. Για τους «16» το πριμ αυξάνεται στις 750.000, για τα προημιτελικά στο 1 εκατ., για τα ημιτελικά στα 1,6 εκατ., ενώ ο νικητής του τελικού θα πάρει 6,5 εκατ. και ο χαμένος 3,5 εκατ.

Ξέχωρα όμως από τα χρήματα, η ΑΕΚ θα πρέπει πάση θυσία να προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Εκτός από το πρεστίζ που θα ξανακερδίσει ο σύλλογος με την ευρωπαϊκή του παρουσία, θα καταφέρει να πάρει και πάλι πολύτιμους βαθμούς στην ευρωπαϊκή λίστα. Επίσης, με την είσοδο στους ομίλους και με ενδεχόμενη καλή παρουσία, θα ανέβει η τιμή και η αναγνωρισιμότητα των «κιτρινόμαυρων» και φυσικά ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του θα «κερδίσουν» την πολύτιμη ηρεμία για τη συνέχεια της σεζόν.

Σημειώνεται πως από την UEFA προβλέπεται ένα ποσό για το market pool (ποσό που αντιστοιχεί στην εμπορική αξία κάθε χώρας και διανέμεται στις ομάδες της που μπαίνουν στους ομίλους). Σημειώνεται πως την πρόκριση πέραν της ΑΕΚ διεκδικούν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X