Προπόνηση, ρεπό και ξενοδοχείο

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ με... Τίγρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της πλέον τις δυο “μάχες” με την ΤΣΣΚΑ και κοιτάζει μπροστά. Και κυρίως συνεχίζει την δουλειά της. Παρά το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές ταλαιπωρήθηκαν ξανά στο ταξίδι της επιστροφής από την Μόσχα καθώς επί της ουσίας ταξίδευαν όλη τη νύχτα, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έδωσε για σήμερα ρεπό. Αν δεν αλλάξει κάτι, οι παίκτες της ΑΕΚ προπονηθούν κανονικά, καθώς πρέπει να γίνει και η αποφόρτιση μετά το χθεσινό ματς. Βεβαίως μέρα για ξεκούραση φυσικά θα υπάρξει και θα είναι η αυριανή. Ενώ από το Σάββατο ξεκινά αυτό το μίνι δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, για το οποίο έχετε ήδη διαβάσει στο enwsi.gr τις προηγούμενες μέρες.

Τουλάχιστον για το Σαββατοκύριακο, οι “κιτρινόμαυροι” θα κάνουν προπονήσεις στα Σπάτα και θα γευματίζουν και θα διανυκτερεύουν στο ξενοδοχείο της ομάδας στην Αττική οδό. Ενώ υπάρχουν και τα δυο φιλικά μέσα στην εβδομάδα με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πλατανιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X