Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 14 "κιτρινόμαυροι" του ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr οι 14 "κιτρινόμαυροι" του ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

 

Γιάννης Ανέστης: Είχε δύο καθοριστικές επεμβάσεις, γλιτώνοντας την ΑΕΚ από σίγουρα γκολ. Στη φάση του γκολ το μερίδιο ευθύνης βαραίνει αρχικά τον Κλωναρίδη, που έχασε την πρώτη κεφαλιά και σε δεύτερο πλάνο τον ίδιο, που “εκτελέστηκε” από κοντά.

Μιχάλης Μπακάκης : Έτρεξε πάρα πολύ, κάλυψε χώρους, ήταν συνεπής αμυντικά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβηκε πολύ και στο δημιουργικό κομμάτι. Κάνοντας συνολικά ένα σούπερ παιχνίδι.

Ογκνιέν Βράνιες: Ξεκίνησε το παιχνίδι με τον γνωστό δυναμισμό του, ωστόσο έδειχνε κάπως νευρικός. Στην πορεία βρήκε σταθερότητα και παρότι δεν ήταν… σούπερ, για τα δικά του δεδομένα, αναχαίτισε πολλές επιθέσεις των Ρώσων.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Μετά από αρκετό καιρό, ήταν ο γνωστός Τσιγκρίνσκι. Καθοριστικές παρεμβάσεις, «διάβασμα» των φάσεων και καθοδήγηση της άμυνας.

Ούρος Τσόσιτς: Ο Σέρβος δεν πατούσε πολύ καλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, κάνοντας κάποια λάθη. Όμως όσο περνούσαν τα λεπτά παρουσιαζόταν πιο σίγουρος και ήταν ο στόπερ, που βοήθησε περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι.

Έλντερ Λόπες: Μπήκε… ορεξάτος στο παιχνίδι, όμως έπειτα από κάποια λάθη αλλά και το «ανέβασμα» του Φερνάντες από την πλευρά του, κράτησε μέτρα στο γήπεδο. Κάνοντας ένα σχετικά καλό ματς.

Αντρέ Σιμόες: Πολλή δουλειά από τον Πορτογάλο μέσο στο κέντρο, με τρομερές μονομαχίες και πάθος. Η αλλαγή του έγινε προφανώς για λόγους κόπωσης, αφού ο Πορτογάλος τα είχε δώσει όλα, στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Μαζί με τον Μπακάκη, ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Πολλή δουλειά στο κέντρο, καλές συνεργασίες στην επίθεση και βεβαίως, έναν «κεραυνό», που λίγο έλειψε να φέρει… τούμπα το παιχνίδι.

Πέτρος Μάνταλος: Ο αρχηγός της ΑΕΚ αγωνίστηκε μετά από καιρό στη θέση του και φάνηκε, πως εκεί… βολεύεται καλύτερα. Παίρνοντας πρωτοβουλίες και τελειώνοντας φάσεις, με την άμυνα της ΤΣΣΚΑ να τον αισθάνεται.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: «Ανακάτεψε» την άμυνα των Ρώσων, τελείωσε δύο φάσεις, όμως είχε και «νεκρά» διαστήματα στο παιχνίδι του. Είχε πάντως σε κάθε περίπτωση «ζωηρή» παρουσία.

Μάρκο Λιβάγια: Ο Κροάτης φορ έδειξε την κλάση του σε κάποια κοντρόλ και σε κάποιες μεταβιβάσεις ακριβείας, όμως δεν μπόρεσε να «μπει» στο ματς όσο θα ήθελε και θα περίμενε από εκείνον ο Χιμένεθ.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Μπήκε στο γήπεδο και έκανε ακόμα πιο κινητική την ΑΕΚ, με πρωτοβουλίες, ατομικές προσπάθειες και καλές συνεργασίες με τους συμπαίκτες του. Από τα δικά του πόδια προήλθε και η μεγάλη ευκαιρία του Γιακουμάκη, λίγο πριν το φινάλε.

Γιώργος Γιακουμάκης: Είναι ο πιο φορμαρισμένος φορ της ΑΕΚ και φρόντισε να το δείξει χθες, στα περίπου 15 λεπτά που αγωνίστηκε. «Γεμίζοντας» την περιοχή και φτάνοντας πολύ κοντά και στο πρώτο του επίσημο γκολ με τα κιτρινόμαυρα.

Κώστας Γαλανόπουλος: Πέρασε στο ματς σε ένα σημείο που τα πάντα έδειχναν να έχουν κριθεί, με τον νεαρό χαφ να βγάζει πάντως «νεύρο» και πάθος. Πιέζοντας τα αντίπαλα χαφ και δίνοντας βοήθειες σε άμυνα και επίθεση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X