Ντου Ιβάν στα ΜΜΕ: Πήρε «Εθνος», «Εθνος της Κυριακής» και «Ημερησία»

Για να είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εταιρεία Dimera του Ιβάν Σαββίδη πέρασε η εφημερίδα Ημερησία αλλά και οι δύο εκδόσεις του Έθνους, «Εθνος» και «Εθνος της Κυριακής», στον πλειστηριασμό που έγινε στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.

Ο τίτλος της «Ημερησίας» πουλήθηκε έναντι 580.000 ευρώ ενώ οι τίτλοι του «Έθνους» έναντι 3.000.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας του πλειστηριασμού των ιστορικών σημάτων, ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ο μοναδικός που κατέθεσε προσφορά στην εκπνοή του χρόνου λίγο πριν λήξει η διορία για την κατάθεση τους.

Τέλος, οι μετοχές της εταιρίας «ΑΝΩΣΗ ΑΕ» (εταιρία παραγωγής) πέρασαν στον Χρήστο Χατζαρίδη, δικηγόρος στο επάγγελμα, αντί 25.000 ευρώ.

Στο Ειρηνοδικείο βρέθηκαν συγκεντρωμένοι οι εργαζόμενοι του «Πήγασου», οι οποίοι χρειάστηκε να αντιπαρατεθούν με τα μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία και να γίνει ο πλειστηριασμός καθώς αποτελεί το μοναδικό σωσίβιο σωτηρίας προκειμένου να διασφαλιστούν κάποιες θέσεις εργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του «Εθνους» δεν έχουν λάβει δεδουλευμένα 5 μηνών.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X