Γενικός Διευθυντής ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Έχουμε κακή ψυχολογία-Να θυμώσουν οι παίκτες κόντρα στην ΑΕΚ»

Γενικός Διευθυντής ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Έχουμε κακή ψυχολογία-Να θυμώσουν οι παίκτες κόντρα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ΤΣΣΚΑ Μόσχας,  γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Λοκομοτίβ και η ατμόσφαιρα γύρω από την ομάδα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Μετά τις δηλώσεις και την παραδοχή του τεχνικού της μοσχοβίτικης ομάδας πως υπάρχουν αρκετά προβλήματα κυρίως στην άμυνα, δηλώσεις έκανε και ο γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ, Ρομάν Μπαμπάεφ, ο οποίος ρωτήθηκε για την κατάσταση του Τζαγκόεφ, για τις μεταγραφές που δεν γίνονται και φυσικά για το παιχνίδι της Τρίτης (25/7) με την ΑΕΚ.

«Ο Τζαγκόεφ είναι καλά, απλά είχε κάποιες κράμπες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν είναι σωστό να λέμε πως μετά από αυτόν τον αγώνα πρέπει να αποκτηθούν παίκτες. Ναι έγιναν πολλά λάθη με την Λοκομοτίβ, και στην άμυνα και στην επίθεση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν είναι ικανή να φέρει καλά αποτελέσματα. Όσο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, η ψυχολογία δεν είναι καλή, αλλά είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά θα επανέλθουν, ίσως κ να θυμώσουν και να πάρουν το αποτέλεσμα που πρέπει», είπε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X