Υπό την επίβλεψη του Ανδριόπουλου οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Αν ο Δήμος ήταν ουδέτερος ή συνεργάσιμος θα είχαμε την άδεια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες την προεργασία για το πρώτο στάδιο των έργων αλλά και για την μεγάλη, «κιτρινόμαυρη» γιορτή που ετοιμάζεται στα Ιερά Χώματα προς το τέλος της εβδομάδας που έρχεται, με τις εργασίες στο οικόπεδο του «Δικεφάλου», να συνεχίζονται και χθες. Έχοντας, μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας και υψηλή επίβλεψη! Καθώς στον χώρο των εργασιών, βρέθηκε η «ψυχή» του έργου της «Αγια-Σοφιάς», ο Δημήτρης Ανδριόπουλος, που επέβλεψε τις εργασίες καθαρισμού του οικοπέδου και έδωσε τις κατευθύνσεις για τα όσα θα ακολουθήσουν! Μιας και οι εργασίες θα συνεχιστούν τόσο σήμερα, όσο και τις επόμενες μέρες.

Φυσικά η παρουσία του Project Manager του γηπέδου της ΑΕΚ στο οικόπεδο που θα χτιστεί η «Αγια-Σοφιά», χθες, έχει τη σημασία της. Μιας και είναι σαφές πλέον πως στην ΑΕΚ είναι σε διαδικασία τελικών προετοιμασιών, για να βάλουν… μπρος! Κάτι, που όλα δείχνουν πως θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα. Κατά την οποία αναμένεται επίσης και η μεγάλη γιορτή που ετοιμάζουν στην Ένωση, με τον Αγιασμό στον χώρο του οικοπέδου και με το μεγάλο κιτρινόναυρο πάρτι, του κόσμου της. Που θα κατακλύσει τη Νέα Φιλαδέλφεια, γιορτάζοντας την μεγάλη επιστροφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X