Τρέλα για τα διαρκείας ενόψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας -Ηδη έφυγαν 500 σε... μισή μέρα!

Εικόνες από τις ουρές για διαρκείας της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει να βρίσκεται εκεί, κοντά στην ομάδα, στον κρίσιμο πρώτο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας γα τα προκριματικά του Champions League και σήμερα, πρώτη ημέρα της ελεύθερης διάθεσης τους γίνεται χαμός από νωρίς το πρωί.

Από τις 09:30 υπάρχουν μεγάλες ουρές φίλων της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, που ξεκινούν έξω από την είσοδο των γραφείων μέχρι μέσα και ήδη στις 14:00 είχαν φύγει 500 διαρκείας! Ακριβώς στο μέσο της ημέρας…

Μάλιστα, όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ ΑΕΚ τέτοια μέρα με τέτοια μεγάλη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας δεν υπήρξε ούτε πέρυσι το καλοκαίρι, ούτε πρόπερσι το καλοκαίρι (δηλαδή από τότε που ανέβηκε ξανά στην Super League η Ενωση).

Να θυμίσουμε ξανά ότι, κύριο θέμα στις συζητήσεις του κόσμου ήταν το θέμα για την άδεια του γηπέδου και για το πότε θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Τρίτης 25 Ιουλίου (20:30) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X