Γκοντσαρένκο: "Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης, θα είναι... κόλαση το ματς της Αθήνας"

Γκοντσαρένκο: "Μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης, θα είναι... κόλαση το ματς της Αθήνας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο σχόλιο του προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βίκτορ Γκοντσαρένκο, για την κλήρωση με την ΑΕΚ, στα ρωσικά ΜΜΕ, είναι πως το ζευγάρι αυτό είναι άκρως ισορροπημένο, με την πρόκριση να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Μάλιστα, ο προπονητής των Ρώσων, μίλησε και για την ατμόσφαιρα που αναμένεται να συναντήσει η ΤΣΣΚΑ στην Αθήνα, την οποία χαρακτήρισε “καυτή”.

“Το πρώτο πράγμα που μπορώ να πω είναι ότι τα ελληνικά στάδια έχουν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Είναι φανατικοί και δημιουργούν μια κόλαση για την αντίπαλες ομάδες. Ήδη έχω την εμπειρία να αγωνιστώ απέναντι στην ΑΕΚ. Την έχω αντιμετωπίσει με την Μπάτε στο Europa. Νομίζω ότι θα είναι μια ισορροπημένη σειρά αγώνων. Τώρα πρέπει να αναλύσουμε την ομάδα τους. Πως έπαιζαν, τι μεταγραφές έκαναν και να συγκεντρώσουμε κάθε πιθανή πληροφορία. Η πρόκριση θα κριθεί κυρίως στις λεπτομέρειες. Όσο για τη ζέστη, προετοιμαζόμαστε στην Αυστρία σε παρόμοιες συνθήκες και δεν νομίζω ότι θα μας εκπλήξει” τόνισε ο Λευκορώσος τεχνικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X